Ünlü Youtuber hayatını kaybetti

Ünlü Youtuber hayatını kaybetti

Çektiği videolarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan YouTuber Alex Kipsta 7 saatlik bir kalp ameliyatının ardından 17 yaşında hayatını kaybetti. Genç Youtuber'ın ölüm haberini alan hayranları derin yasa boğuldu. Alex bir süredir kalp hastalığıyla savaşıyordu.

2021.06.11 18:49 - Son Güncellenme: 2021.06.11 18:49 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Ünlü Youtuber hayatını kaybetti

Gerçek adı Alex olan genç Youtuber 7 saatlik kalp ameliyatının ardından hayatını kaybetti. Youtube'da Kipsta ismiyle tanınan Youtuber Alex Kipsta henüz 17 yaşındaydı. 

Alex daha önce de acil kalp nakli listesine alınmış, kalp nakline kadar hastanede kaldığı açıklanmıştı. 

Kız kardeşi genç youtuber'ın ölümünü şu sözlerle doğruladı:

*7 saat süren çok zor bir ameliyat geçirdi ama kalbi daha fazla dayanamadı. Hayatta kalamayacak kadar zayıftı. Cennet bir melek daha kazandı. O benim dayanağımdı, her şeyimdi 

Ünlü youtuber'ın ölüm haberini duyan binlerce kişi twitter hesabından paylaşım yaptı. 

Onlardan bazıları: 

"Alex, tanıdığım en mütevazı insanlardan biriydi" 

"Ne olursa olsun her zaman yüzünde bir gülümsemeyle hatırlayacağız. Kesinlikle kalbim kırık, Allah rahmet eylesin Kipsta."

"Kipsta'nın vefat ettiği haberini yeni gördüm" 

"Zorlu yolculuğunuzu 6 aydır takip ediyorum ve gerçekten bunun üstesinden geleceğinize inandım, ne yazık ki durum böyle değil. Sen tanıdığım en güçlü insanlardan biriydin ve mutlak dünyayı hak ediyordun. Artık acılarınızdan kurtuldun Alex."

"Alex, şimdiye kadar konuştuğum en güçlü ve en ilham verici insanlardan biri. Tüm yolculuğu boyunca pozitif kaldı, diğer insanları kontrol edecek kadar özverili davrandı ve yaşadıklarına rağmen komik videolar yarattı. Size ve ailenize sevgilerimi gönderiyorum, Allah rahmet eylesin Alex."

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.06.11 18:49 - Son Güncellenme: 2021.06.11 18:49 - HABER MERKEZİ
A