TFF'de skandal! İlişkiye girdiler lisansları iptal edildi

Spor, 2024.10.05 11:50

Tahkim Kurulu, cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkan erkek gözlemci ile kadın hakemin lisansının iptal edilmesi kararını onadı.

61 yaşındaki erkek gözlemci O.E. ile 24 yaşındaki kadın hakem E.K. cinsel birliktelik yaşadı. Bu birlikteliğin görüntüleri ortaya çıkınca ortalık karıştı. Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkan erkek gözlemci ile kadın hakemin lisansının iptal edilmesi kararını onadı. Tahkim Kurulu, erkek gözlemci O.E. ile kadın hakem E.K.'ye disiplin kurulları tarafından verilen ömür boyu hak mahrumiyeti cezalarını oybirliği ile onadı.

Ajansspor'dan Atilla Türker'in haberine göre; Erkek gözlemci ile kadın hakemin yazılı savunmalarını değerlendiren Tahkim Kurulu, porno niteliğindeki ilgili videoyu da izledi. 7 üyeden oluşan Tahkim Kurulu, izledikleri görüntülerde son derece önemli ayrıntılar tespit etti.

Tahkim Kurulu, ayrıca gözlemci O.E.'nin yapmış olduğu yazılı savunmada itirafta bulunmasını da en önemli unsur olarak göz önünde bulundurdu.

TFF'NİN SİTESİNDE DUYURULDU

Tahkim Kurulu'nun almış olduğu bu karar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmî sitesinde de dün duyuruldu. Geçen yılın ortalarında ortaya çıkan ve camiada çok büyük ses getiren bu görüntü ve olayların ardından Tahkim Kurulu son noktayı koymuş oldu. Hatırlatmakta yarar var. Tahkim Kurulu, kanun uyarınca Türkiye Futbol Federasyonu'nun en üst hukuk kuruludur ve kararları nihaidir.

FIFA KOKARTLI SÜPER LİG HAKEMİ

Bir zamanlar Süper Lig'de derbi maçlarda görev yapan ve uzun yıllar FIFA kokartı taşıyan erkek gözlemci O.E., Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na gönderdiği savunmada duygu ve düşüncelerini açık bir şekilde dile getirdi. O.E., FIFA hakemi olarak hem Türkiye'de hem de yurt dışında önemli maçlarda düdük çaldıktan sonra gözlemci olarak da uluslar arası arenada yakın zamana kadar önemli görevler üstlendi.

İTİRAF ETTİ

Gözlemci O.E., Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından kendisine verilen ömür boyu hak mahrumiyeti cezasının ardından Tahkim Kurulu'na yaptığı yazılı savunmada "MHK talimatlarında bildiğim kadarıyla hakemlerin birbiriyle gönül ilişkisine girmelerine engel bir durum söz konusu değildir. Böyle bir durumla karşılaşıldığı vakit talimatname gereği herhangi bir cezai müeyyide ile karşılaşılmamaktadır. Keza futbol hakem camiasında gönül ilişkilerinin evlilikle sonuçlandığı birçok hadise de malumunuzdur. Benim futbol hakem camiasından herhangi biriyle gönül ilişkisi yaşamış olmamın futbol camiasını küçük düşürecek bir tutum olarak kabul edildiğini düşünmek ve inanmak istemiyorum" şeklinde ifade kullandı.

61 YAŞINDA VE 30 SENELİK HAKEM-GÖZLEMCİ

O süreçte İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanlığı yapan ve evli olan O.E., mevcut görüntülerin kendi izni ve iradesi olmadan paylaşıldığını bildirdi. 61 yaşındaki O.E. "30 seneyi aşkın büyük bir gurur ve şerefle sürdürdüğüm ve tek bir kara lekenin dahi olmadığı hakemlik ve gözlemcilik hayatım, ilgili şahsın yapmış olduğu paylaşım nedeniyle tepetaklak olmuştur. Ailemin, sosyal çevremin ve hakem camiasının gözündeki itibarım yerle bir olmuştur. Maddi anlamda uğradığım zarar bir kenara, manevi anlamda uğradığım zararın tarifini kelimelerle ifade edemez psikolojik durumdayım. Tüm bu zararlarımla alakalı olarak yasal yollara başvurduğumu Sayın Federasyonunuza bir kez daha belirtmek isterim" şeklinde düşüncelerini aktardı.

"GÖRÜNTÜLERİ KADIN HAKEM PAYLAŞTIĞI İÇİN SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİM"

Gözlemci O.E., 23 Şubat 2024 tarihinde "e............." adlı İnstagram hesabından yapılan paylaşım doğrultusunda Hakem E.K.'yı Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet ettiğini de belirtti.

Bahse konu olayın ve görüntülerin ortaya çıkmasında hiçbir kastı ve davranışının olmadığını kaydeden Gözlemci O.E., Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'ne göndermiş olduğu yazıda da "Bu paylaşımı kendi sosyal medya hesabından yayan ve paylaşan kişi Hakem E. K.'dır. Söz konusu hesabın kime ait olduğu açık ve net şekilde belli olması, 30 yılı aşkın süredir büyük bir gururla ve şerefle sürdürdüğüm hakemlik ve gözlemcilik geçmişimde en ufak disiplin cezası almadığım hususları göz önüne alındığında hala ilk günkü gibi büyük heves ve istekle devam ettirdiğim gözlemcilik hayatıma derhal geri dönmem için gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim" dedi.

KADIN HAKEM 24 YAŞINDA

Bu arada 24 yaşında olduğu öğrenilen kadın hakem E.K. ise bu süreçte Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na gönderdiği savunmada "Şahsıma ait olduğu iddia edilen fakat hiçbir şekilde benimle alakası olmayan (ki hiçbir şekilde şahsımla alakalı olmayan, görüntü kalitesi kötü olan ve görüntüdeki kişi ben olmamakla birlikte, böyle ağır bir ithamla, bir kadının iffetini ilgilendiren konuda) ve şahsıma isnad edilmeye çalışılan fakat şahsıma ait olmayan ve ait olduğu iddia edilen söz konusu video, 23.02.2024 tarihinde "E............." hesabında paylaşıldığı iddia edilmiş olsa da söz konusu video herhangi bir şekilde şahsıma ait olan sosyal medya üzerinden paylaşılmamıştır" İfadelerini kullandı.

RUSYA İDDİASI

Videonun üzerinde "Barış Reus" yazılı olduğu ve ilgili videonun da Rusya kaynaklı olan "mail.ru" hesabı üzerinden paylaşıldığını ifade eden Hakem E.K., şöyle devam etti: Söz konusu hesaplar 15-16 yaşındaki çocuklar tarafından yönetilmekte ve video sanki tarafımca paylaşılmış gibi servis edilmiştir.

Buradaki paylaşımın tarafımca paylaşılmış gibi gösterilmesindeki amaç, kendileri hakkında şikayette bulunmam halinde sanki kendi hesabımda paylaşmışım gibi göstererek suç teşkil eden eylemlerinin suç teşkil etmesinin önüne geçmesini sağlamaya yöneliktir. Bahsi geçen kişiler, sahte görüntüler paylaşmaktan ve başka platformlarda kişileri dolandırdıkları gerekçesi ile ceza almış olup halihazırda cezaevinde bulunmaktadır.  Zira söz konusu video görüntüsü görülen hesap ile, hesabım kişi ile şahsımın hiçbir alakası olmadığı gibi, söz konusu etkin bir soruşturma yürütülmemiş olmakla birlikte herhangi bir inceleme de yapılmamıştır.

TFF'YE ŞİKAYET YAĞDI

Yaşanan süreç içinde aynı zamanda İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı olan gözlemci O.E.'nin, hakem E.K.'nin yükselmesi ve çok sayıda maçta görev yapması için büyük destek verdiği iddia edildi. Camiada büyük rahatsızlık oluşturan bu durum doğrultusunda federasyona çeşitli şikayetlerin iletildiği de belirlendi.

Önceki sezon oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında gözlemcilik yapan O.E'nin, bu maçta görevi bulunmayan E.K.'yı protokol tribününe oturttuğu, maçın temsilcisi İlker Emir tarafından da bu durumun rapor edildiği öğrenildi. Yine aynı şekilde bazı fotoğraflar çerçevesinde O.E.'nin federasyon yönetimine şikayet edildiği kaydedildi. Nitekim O.E. 23 Ağustos 2023'te İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanlığı'nı bıraktı. 27 Eylül 2023'te ise O.E'ye yaşanılan olaylar çerçevesinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından ihtar verildi.

O.E.'NİN GÖZLEMCİLİĞİ, E.K.'NIN DA HAKEMLİĞİ BİTTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Süper Lig Gözlemcisi O.E.'ye Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 45 gün hak mahrumiyeti cezası kararını dün oybirliğiyle onadı. İstanbul İl Hakemi olan E.K.'ya da Amatör Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 90 gün hak mahrumiyeti cezası yine Tahkim Kurulu tarafından dün onandı.

Merkez Hakem Kurulu talimatının 40. maddesinin (b) bendine göre herhangi bir nedenle Disiplin Kurulları tarafından bir defada 45 gün ve toplamda 90 günden fazla süreyle cezalandırılan ve haklarındaki ceza kararı kesinleşen hakem, gözlemci, mentör ve eğitimcilerin lisansları ayrıca bir karara gerek kalmaksızın iptal edildiği için O.E.'nin gözlemcilik, E.K.'nin de hakemlik hayatı sona erdi.

Kaynak: BURSADA BUGÜN

Spor, 2024.10.05 11:50

Bursaspor taraftarına, Anadolu Üniversitesi maçı için y...

Yağhaneler üretime başladı!  Yağlık zeytinde ...

Alina Boz hamile mi? Umut Evirgen'den açıklama

Netanyahu'dan saldırı sonrası İran açıklaması: Büyük hata

Mudanya'da Mütareke coşkusu başlıyor!

Bursa'da konteyneri ateşe verdiler

Osmangazi'ye ANASİAD'dan 3 akıllı otopark

Marlboro tütüne zam!

Bursa'da korkunç olay! 6. kattan manav tentesine düşen ...

Donald Trump sosyal medyada Türk'ü etiketledi: Lan ne o...

Meteoroloji'den 7 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! ...

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Adli Tıp Kurumu'na göt...

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Siyonist rejimin katliam...

Sinan Ateş davasında karar!

Bebeği dudağından öpüp kaydetti, tepkiler çığ gibi

TBMM yapay zekaya karşı harekete geçti

Bursa'da İnegöl 4. Küçükbaş Hayvancılık Festivali başladı!

Yüzlerce marka ifşa edildi! Bursa'daki bazı firmalar da...

Bursa'da metronun imdat frenini çektiler! BURULAŞ: Kayı...

Bursa'da vatandaşları dolandıran şüpheli hapis cezasıyl...

Bursa Mudanya'da 260 litre etil alkol ele geçirildi

Bursa'da sokak ortasındaki cinayetin zanlısı: Yanlış ki...

İstanbul'da sokak ortasında taciz: Duvara sıkıştırıp ye...

Bursa'da kaçak villa yıkıldı

Biden'dan bir adım daha! İran'a yeni yaptırımları G7 li...

Bursa'da esnafa tahliye çağrısı yapıldı! Yeni terminal ...

Kabin ekibine saldıran Dilan Çıtak hakkında soruşturma ...

Bursa'da deprem!

İstanbul Boğazı'nda iki gemi çarpıştı!

Irak, İran ve Ürdün'e yapılacak İstanbul çıkışlı uçak s...

Biden'dan İsrail'e İran tavsiyesi: Farklı alternatifler...

Bir özel banka konut kredisi faiz oranlarını yüzde 3'ün...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bölgesel savaş çıkabilir

Otobüsten indirilen yolcuların yakınları yanlış muavin ...

Bursa'da polise yakalanan şahıs: Az önce kaza yaptım o ...

Emekli aylıklarında oluşacak maaş farkı nasıl çözülecek...

Bursa'da fabrikaların atık suyu tekstil boyahanelerinde...

Hırsızlık için girdiği evde yemek pişirip çamaşırları astı

Düğünde gelinin iç çamaşırını çıkartıp çiçek niyetine e...

Bursa merkezli 5 ilde yapılan narkotik operasyonunda 53...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sabır acıdır, zordur ama meyvesi...

Bandırma'nın asırlık çınarı Bereketler Ticaret faaliyet...

Kırıkkale'de taşınma kavgası kanlı bitti!

İran'dan İsrail'e balistik füze!

Bursa'da haber alınamayan adam için ekipler seferber ol...

Bilecik'te çamaşır asmak için balkona çıktığında komşus...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı: Bursa'da hav...

Osmangazi Belediyesi'nden 'Ekmekler neden bozuldu?' bul...

Aylardır gözlerden uzaktı! Göğüslerini küçük bir yaprak...

Benzine gece yarısından itibaren zam geliyor!

Sosyal medya çetesinin şantaj oyunu: Sevgili olma bahan...

Bursa'da çelenk fiyatları ne kadar?

Biden'dan saldırı sonrası kritik talimat

Bursa'da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi ol...

Türkiye'de çok sevilen dünyaca ünlü hamburger zincirind...

Bursa'da drift atan otomobil vatandaşı çileden çıkardı

İslam Memiş: Paran varsa hemen al, rahat et

İstanbul'dan çaldığı ciple Bursa'da yakalandı

Bursa'da yolun ortasında tehlikeli ve tuhaf davranış se...

Bursa'da gündüz vakti silahlı saldırı! 1 ölü

Bursa'da mesaj yoluyla 48 bin lirasını çektiler

19 ilde uyuşturucu operasyonu: 22 tutuklama

Başkan Bozbey Bursa Büyükşehir'in borç kesintisi hakkın...

Sinan Ateş'in ailesine saldıran kişi tutuklandı

Kaptan pilot hostes sevgilisine şiddet uyguladı!

Bursa'da sokak köpeğini sopayla defalarca vurarak öldür...

Bursa'da 16 yaşındaki çocuğu bıçakla öldüren 15 yaşında...

Galatasaray maçına hangi futbolcu çağırdı? OnlyFans mod...

Kasiyer Merve cinayeti davasında tahliye kararı

Kız isteme töreninde damat şoka girdi! Menü hazırlayıp ...

Bursa'da fabrikada korkutan yangın!

Bursa'da kaçak '63 tiny house'a kepçe vuruldu

Bursa'da yeni spor salonu Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ...

Liste paylaşıldı: Sahte gıda ürünü satan markalar halka...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Biden İsrail'in 'felaket' planını ağzından kaçırdı!

ATM'lerde yeni dönem!

10 yaşındaki çocuğu annesiz bıraktı! Erkek dehşeti bitm...

Eylül ayı enflasyon rakamları açıklandı!

TikTok'ta gaz çıkarttığı videolarıyla para kazandı! Par...

İstanbul'da vahşet: Kadının kafasını kesip intihar etti

Bursa'da Değirmenönü-Karapınar mahallelerini birbirine ...

Bursa, muhteşem bir konserle senfoni sezonuna merhaba dedi

Platonik aşık dehşet saçtı! 1 ölü, 5 yaralı

Bursa'da otobanda yolun karşısına geçmek isteyen yayaya...

Bursa'da silahlı saldırı şüphelisi yakalandı!

2024'ün ilk dokuz ayında 4'ü Bursa'dan en az 1371 işçi...

Bilin bakalım bu ünlü kim? 13 yaşında evlendirilmiş

Şahan Gökbakar'ın 10 yıl hapsi istendi!

Bursa'da babası ile kardeşini yaralayıp, komşusunu öldü...

26 yaşındaki Doktor damatlık kıyafetini giyip 6. kattan...

Benfica'dan üzen haber geldi

Havalar ısınıyor (3 Ekim 2024 Perşembe) Bursa'da bugün,...

Bursa'da fabrika servis durakları bu kış öncesi yapılır...

Bursa'daki kan donduran silahlı saldırının detayları or...

Somer Şef'in kombini gündem oldu: Tesettürlü bacılar için

Bursa'da denetimli serbestlik hükümlüleri Muradiye Cami...

IMF'den uyarı: Orta Doğu'daki çatışmaların önemli ekono...

Galatasaray, Rigas Skola deplasmanında skoru koruyamadı!

Durmadan hapşıran Benazir Aydın ile ilgili kötü haber g...

Şekere %20 zam geldi!

Bursa'da trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Bursa'da köy halkından tarımsal sulama sorununa ortak ç...

Serenay Sarıkaya'nın Boğaz kıyısındaki lüks evi paylaşı...

Bursa Büyükşehir personelinden sahil temizliği

Bursa'da Orhangazi zabıtasından marketlere denetim!

Bursa'da hırsızlar, polisten kaçamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze çağrısı

Bursa'da branda kurarken kafa üstü beton zemine düştü

Bursaspor'a ceza kapıda!

Bursa'da ayrıldığı kadının selasını okutan sanığa 1 yıl...

Ortak Wi-Fi ağı ile dolandırmaya başladılar!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Bursa...

Bakan Uraloğlu'ndan Bursa'ya 2 yeni hat müjdesi!

Bursa'da iPhone sevdası 6 milyon liraya mal oldu

Beşiktaş, Frankfurt'a 3-1 kaybetti!

Bursa Kuyumcular Odası Başkanı Altıkardeş: Gram altın d...

Mazhar Alanson'un kızı hayatını kaybetti

İsrail Yafa kentinde düzenlenen silahlı saldırıda çok s...

En çok tercih ettiği araç markalarından biri Türkiye'ye...

Bursa'da park halindeki otomobil alev aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi ...

Bursa'daki Yaren leylek ile balıkçı Adem'in dostluğu 4 ...

Cinayet zanlısı 11 yıl sonra Bursa'da çalışırken yakala...

Bursada Bugün Gemlik'te 'Esnafın Sesi' oldu! "En büyük ...

TFF'de skandal! İlişkiye girdiler lisansları iptal edildi

Bursa Kapalı Çarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Araştırma ekibi, Batı Antarktika'da yeni bir canlı türü...

Bursa'da psikolojisi bozulan otobüs şoförü yolcuları in...

Bursa'da jandarmadan suç ve suç unsurlarına karşı sıkı ...

DEVA Partisi ile Gelecek Partisi görüşmeleri sonuçsuz k...

Elon Musk rekor kırdı!

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir: Esasında insanların g...

Bir Ikea sosislisi kaç para?

RTÜK'ten Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne inceleme...

Bursa BB Başkanı Bozbey, Hayvanları Koruma Günü'nde ked...

Bursa polisinden aranan şahıslara şafak operasyonu!

Tekirdağ'da fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı

Bursa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nden 'eski sürü...

Marmara Bölgesi'ne kayan fay risk oluşturuyor!

Almanya'daki bazı tren yolları kapatıldı!

Bursa dahil 57 ilde uyuşturucu operasyonu! 644 gözaltı

Bursa'da kamuoyu araştırmacısı Recep Güven hayatını kay...

FETÖ hükümlüsü eski cumhuriyet başsavcısı Bursa'da...

Türkiye Avrupa'da petrol ve doğalgaz arama çalışmaları...

İsrail'den Hizbullah komutanına suikast

Bursa çarşısındaki yoğunluğa soğuk hava dur diyemedi

Bursa'da trafik düzenlemesi

Bursa'da eşine kızıp kendisini boşluğa bırakmış

Bursa'da şüpheli araçtan tabanca ve uyuşturucu çıktı

9 ayda 9 zam! Mutfak tüpü değil fiyatı patladı

Bursa'da kaldırımda yürürken tır ezmişti, sürücü serbes...

Bursa'da yumruklu 'yol verme' kavgası

2 Ekim 2024 Çarşamba Bursa'da bugün neler oldu? Bursa h...

Bursa'da kendini süper kahraman zanneden vatandaş görün...

Bursa'da minibüs ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı!

Erken seçim mi geliyor? "YSK oy pusulası ve zarf sipari...

Bursa'da çatıdan attığı beton parçasıyla ölüme neden ol...

Ocak ayında emekli maaşına gelecek zamla birlikte emek...

Sinan Ateş davasında Serdar Öktem'in tahliyesine itiraz...

Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş açıklaması

CHP Genel Başkanı Özel: İsrail durdurulmazsa ne olacağı...

Bariyere saplanan taksinin şoförü hayatını kaybetti

Bursa'da dakikalarca drift attı: Polis ekibine denk geldi

CHP Genel Başkanı Özel: Parka havuza yola sigara atılın...

Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili tartışmalar son buluy...

Borsa neden düşüyor? Akşam saatlerinde sert düşüş!

Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu

Eylül ayında 34 kadın öldürüldü!

Bursalı Togg T10F ilk kez görücüye çıktı

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımları ...

Cezaevindeki hükümlü hastanede hayatını kaybetti

Bursa'da dere içinde sır ölüm

Bursa'da otomobil bisikletli çocuğa çarptı: 1 kişi ağır...

Sinan Ateş'in ailesine saldırı!

Bursa'da Türk Dünyası Bilim Ödülleri sahiplerini buldu

YouTuber Ruhi Çenet, Nepal'in 'Deli bal' hasadına katıl...

Ebru Şahin eskort olacak!

Cumhurbaşkanlığı ve Adalet Bakanlığında yeni atamalar

Bursa'da yolun ortasında tuhaf davranışlar sergileyen k...

Bursa'da Pazar günü o yollar trafiğe kapalı!

Bursa'da iki genç arasında çıkan tartışmada kan aktı: 1...

2 Ekim 2024 Bursa'da motorinde son durum ne?

Bakan Yerlikaya duyurdu! 2 suç örgütü çökertildi

Yıldırım Belediyesi Çınarönü Mahallesi'nde anahtar tesl...

İran tekrar saldıracak mı? Pezeşkiyan'dan ABD ve Batı'y...

Bursa Yüzüncüyıl Mahallesi'nde neler oluyor?

Bursa'da kent lokantasına yoğun ilgi

Niğde'de film sahnesi gerçek oldu!

Bursalı TOGG'un Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı oldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 'Yuvanız Yuvası Olsun'...

Bursa'da husumetlisini vuracağına yanlışlıkla başkasını...

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir'in ilk durağı Çalı Mah...

Bursa'da Yeşil Cami'de etekli turistlerin gezisi gündem...

Bursa'daki kalp şeklindeki köy görenlerin içini ısıtıyor

Karşı şeride geçen tır otomobili biçti: 1 ölü

Arabasını 10 yıl otoparkta unutan Sinan Akçıl'dan tuhaf...

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na acı veda

Petrol fiyatlarında sert yükseliş: Akaryakıta zam mı ge...

19 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 115 şüpheli yak...

Bursa'da eski nişanlısını 12 yerinden bıçaklayan sanık:...

Fenerbahçe, Hollanda'dan beraberlikle dönüyor!

Bursa'da kilosu 200 liradan satılıyor! Sezon başladı

Okan Buruk'un hakemlere tepki gösterdiği karşılaşmanın...

Fatih Altaylı asgari ücrete ne kadar zam geleceğini açı...

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü filosuna 235 yeni araç

Bursa'da Kapanca Limanı seyir tepesi çöplüğe döndü

Mide bulandıran olay! Bankta uyuyakalan kadın defalarca...

İran'ın İsrail'e füze saldırısı sonrası Donald Trump'ta...

Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılıyor!

Donald Trump'tan İsrail-İran gerilimine dikkat çeken yo...

Bursa'da kaldırım tamamen kapatıldı! Vatandaş kaza risk...

Bursa'da Recep Güven son yolculuğuna uğurlanıyor!

İstanbul'daki caninin fotoğrafı ortaya çıktı!

Bursa'da korkutan fabrika yangını

Bursa'nın 3 mahallesine içme suyu sağlayan kaynak ve ku...

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına neden olan fotoğ...

Konya'da korkutan deprem!

Bursa'da drift atan sürücüye ceza!

Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı olay!

Otostop çektiği kamyoncu taciz etti: Aşk istemez misiniz?

Netanyahu'nun, İran'ın füze saldırısında sığınağa koştu...

Ekim ayı kira artış oranı belli oldu

ENAG, eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Çanakkale'ye şehit ateşi düştü