Özgür Özel'den erken seçim çıkışı

Siyaset, 2024.07.05 08:31

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bana kalsa yarın karar alalım, 2 ay sonra yapalım seçimi ama benim elimde değil. Erken seçim konusunda hiçbir farklı düşüncem yok. 360 milletvekilim olsa ben gereğini yaparım" dedi.

Katıldığı canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, Sinan Ateş cinayeti davasını yakından takip ettiğini belirterek, "Bir ülkenin başkentinde, sokak ortasında güpegündüz bir cinayet işleniyor. Naaş fiilen yerden kaldırılıyor, siyaseten kimse dokunamıyor, böyle bir şey yok. MHP'den bir tek taziye yok, cenazeye katılım yok. Katılanlar istifa ediyorlar ve tepki gösteriyorlar 'Partimiz niye suskun?' diye. 4 gündür orada bir tiyatro var. Özellikle siyasi bir iş olmadığını, adli bir vaka olduğunu, normal bir cinayet olduğunu, yanlışlıkla vurulduğunu söylemeye çalışıyorlar" diye konuştu.

"BEN ONLARI AKLANMAYA DAVET EDİYORUM"

KRT'deki programda Sinan Ateş'in, annesi ve eşine, kendisinin öldürülmesi için talimat verildiğini anlattığını söyleyen Özel, bunun iddianamede olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu soruşturulmuyor, bununla ilgili bir şey yok. Azmettirenler arasında yok. Ben Ulvi Bey ve Semih Bey için 'Siz bu cinayeti azmettirdiniz' diyemem. Ama onlara şunu söylerim, 'Dokunulmazlığınızın kaldırılmasını kendiniz talep edin bu dosya özelinde ve gidin aklanın.' Ben onları aklanmaya davet ediyorum. Eğer böyle bir iddia varken, HTS kayıtlarında Ulvi Bey'le o gün iki kere mesajlaştığı çıkıyor. Bana sürekli hakaret edip tehdit ediyorlar. Ben onlara 'Siz bu cinayetin azmettiricisisiniz' demiyorum. Annesi ve eşi diyor, 'Böyle bir şey söyledi Sinan.' Ben onlara 'Mahkemeye gelin ve aklanın, ispat edin olmadığını.' diyorum. Bunu yapamazlarsa, bu yükün altında bir kere MHP kalır, Cumhur İttifakı kalır, Türkiye siyaseti kalır. 'Dokunulmazlığımız kaldırılsın.' dediklerinde ben yüzde 50 ikna olurum. 'Demek ki korkacak bir şeyleri yok.' derim."

"ÇOK YAKIN BİR SÜREÇTE ŞAM ZİYARETİ OLACAK"

Özel, sığınmacılarla ilgili Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'dan randevu isteyip istemediği sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

"Bir mutabakatımız var, gün belirleyeceğiz. Çok yakın bir süreçte Şam ziyareti olacak. Aksilik çıkmazsa gideceğiz, görüşeceğiz. Türkiye ile Esad'ın masaya oturup, bu sorunu çözüp, Avrupa'dan da kaynağın bulunması için inanılmaz gayret sarf edeceğim. Temmuz ayı içinde görüşmenin gerçekleşmesini umut ediyoruz. Lübnan üzerinden gideceğiz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmelerle ilgili soru üzerine Özel, "Türkiye, CHP'nin siyasetten ne anladığını görmüş oldu. Belli bir diplomasiyi sürdürmek lazım. Bayramlarda el sıkışabiliyor olmak, taziye vermek, hal hatır sorabilmek önemli şeyler. CHP, Türkiye'nin birinci partisi oldu ve siyasetin normalleşmesini istiyor. Normalleşmeyi kim bozuyor? MHP bozuyor. Neden? Normalleşmiş bir ülkede o siyasi cinayet aydınlanmadan kalamaz." ifadelerini kullandı.

"EĞER GEÇİM OLMAZSA SEÇİM OLUR"

Erken seçim tartışmalarına ilişkin soru üzerine Özgür Özel, şunları söyledi:

"Bana kalsa yarın karar alalım, 2 ay sonra yapalım seçimi ama benim elimde değil. Erken seçim konusunda hiçbir farklı düşüncem yok. 360 milletvekilim olsa ben gereğini yaparım. Erdoğan'ın görevden ayrılmasının 2 yolu var, ya kendisi seçimleri yenileyecek ya da parlamentoda 360 el kalkacak. Bende 130 var. Ben, seçmenle kurulan akde ihanetin çok ağır bedelleri olacağını biliyorum. Ben o gün şunu söyledim, 'Ben istemeyeceğim ama erken seçim halk istediğinde olur, onu da ben dillendiririm.' dedim. Normalleşme görüşmeleri dahilinde 'Emeklinin 10 bin lirasını artıralım, asgari ücrete zam, çiftçiye taban fiyatları yükseltin, kredi kartı faizlerini silin, vergiyi kaldırın.' dedim. Vergide adalet paketi önerdim. Eğer geçim olmazsa seçim olur. Biz, bir erken seçim talebini erkenden tüketirsek, günü geldiğinde bir esprisi kalmaz."

"MERİH'E CEZA VERİLMESİNİ ADİL BULMAYIZ"

UEFA'nın, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yendiği maçta "uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiası"yla Merih Demiral ile ilgili soruşturma açması sorulan Özel, "Bunu doğru bulmuyoruz. Ceza olursa hep birlikte itiraz ederiz. Doğrudan bir siyasi simge olmadan, çok sayıda partinin kullandığı, arkadaşımızın 'Ben onu şu niyetle yaptım' diyerek açıkladığı şeye başka anlamlar yüklenerek hem iyi bir futbolcudan mahrum kalmak hem de milli takımın moralinin bozulmaya çalışılmasını doğru bulmuyoruz. Milli takımı rahat bırakmak lazım, onların cumartesi günkü maça konsantre olması lazım. Merih'e ceza verilmesini hiç adil bulmayız." dedi.

Özel, Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale ve finale gitmeyi düşünebileceğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yan yana oturarak maçları takip edebileceğini kaydetti.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yılı dolayısıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne 18 Temmuz'da gideceğini dile getiren Özel, Erdoğan'la beraber gitmeyeceğini söyledi.

"ADAY BELİRLENDİĞİNDE SEÇİMİ KAZANMIŞ OLSUN BU SEFER"

CHP'nin olası bir erken seçimde cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacağı sorulan Özel, "En geniş katılımla bu kararı vermek lazım. Ölçme ve değerlendirme çok önemli. Bütün üyelerin bir güven oyu ile adayımızı belirmek, geniş bir halk yoklamasıyla belirlemek... Benim hayalim şu, aday belirlendiğinde seçimi kazanmış olsun bu sefer. Birinci turda adayımız seçimi kazanmış olarak ilan edilip yürüyüp gitmeliyiz. Yüzde 62-65 ile kazanmalıyız, sonra da hep birlikte Türkiye'yi içine düştüğü bu durumdan hızla kurtarmalıyız." yanıtını verdi.

Aday belirleme sürecinde gerekirse kendi nefsiyle de mücadele edeceğini vurgulayan Özel, "Bana bütün Türkiye dese 'Sen aday ol', doğru, kazanacak, en yüksek oyu alacak aday kimse, o aday olacak. Güle oynaya kazanacağız." dedi.

Eylül ayında yapılması planlanan CHP Tüzük Kurultayı'yla ilgili il ve ilçelerden 7 bin görüş geldiğini ve dünyadaki iyi örneklere baktıklarını ifade eden Özel, gerekirse kendi yetkisinden vazgeçerek parti örgütüne vermeye razı olduğunu anlattı.

"CHP'DE HANÇER TAŞIYAN KİMSEYİ GÖRMEDİM"

Önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu incitecek bir açıklama yapmadığını belirten Özel, "Kemal Bey bir sürü şeyi doğru yaptı. Bazı yerlerde hata yapmıştır. Bana incindiğine dair bir söylemi hiç olmadı. Kemal Bey, o 'Hançer' ifadesini kime kullanıyorsa, onu netleştirirse muhatabı cevap verir. CHP'de hançer taşıyan kimseyi görmedim. O sorunun muhatabı ben değilim, bende hiç hançer olmadı." dedi.

Yapacakları Tüzük Kurultayı'na "Değişim Kurultayı" dediklerini aktaran Özel, "Bu partiyi yapılacak ilk genel seçimlerde iktidar yapmazsam, ertesi gün yokum. Kurultay toplarım, olağan kurultay sürecini başlatırım ama aday değilim. Şimdi ilan ediyorum." ifadelerini kullandı.

Siyaset, 2024.07.05 08:31

Bursa'da Kapanca Limanı seyir tepesi çöplüğe döndü

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir: Esasında insanların g...

En çok tercih ettiği araç markalarından biri Türkiye'ye...

Bursa dahil 57 ilde uyuşturucu operasyonu! 644 gözaltı

Bursa'da yolun ortasında tehlikeli ve tuhaf davranış se...

Eylül ayı enflasyon rakamları açıklandı!

Bir adet elmanın fiyatı göreni hayrete düşürdü!

Sinan Ateş'in ailesine saldıran kişi tutuklandı

Sinan Ateş'in ailesine saldırı!

Ortak Wi-Fi ağı ile dolandırmaya başladılar!

Bursa'da yumruklu 'yol verme' kavgası

Bursaspor zorlandığı maçta 3 puanı almayı başardı

Bilin bakalım bu ünlü kim? 13 yaşında evlendirilmiş

Bursa'da silahlı saldırı şüphelisi yakalandı!

Bursa'da eski nişanlısını 12 yerinden bıçaklayan sanık:...

10 yaşındaki çocuğu annesiz bıraktı! Erkek dehşeti bitm...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bölgesel savaş çıkabilir

Bursa'da kaçak villa yıkıldı

Bursa'da kaldırımda yürürken tır ezmişti, sürücü serbes...

Bursa'da trafik düzenlemesi

Türkiye Avrupa'da petrol ve doğalgaz arama çalışmaları...

Netanyahu'nun, İran'ın füze saldırısında sığınağa koştu...

Bursa'da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi ol...

ATM'lerde yeni dönem!

Bursa'da vatandaşları dolandıran şüpheli hapis cezasıyl...

Kasiyer Merve cinayeti davasında tahliye kararı

Bursa'nın 3 mahallesine içme suyu sağlayan kaynak ve ku...

Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu

Bursa'da otobanda yolun karşısına geçmek isteyen yayaya...

Bursa'da çatıdan attığı beton parçasıyla ölüme neden ol...

Havalar ısınıyor (3 Ekim 2024 Perşembe) Bursa'da bugün,...

Emekli aylıklarında oluşacak maaş farkı nasıl çözülecek...

Mide bulandıran olay! Bankta uyuyakalan kadın defalarca...

Bursa'da Türk Dünyası Bilim Ödülleri sahiplerini buldu

Bursa'da iPhone sevdası 6 milyon liraya mal oldu

Bursa'da sokak hayvanları yuvalarına kavuşuyor!

Bursa'da iki genç arasında çıkan tartışmada kan aktı: 1...

Yol ortasında kadına taciz olayında sapığın ifadesi ort...

Bursa'da İnegöl 4. Küçükbaş Hayvancılık Festivali başladı!

Petrol fiyatlarında sert yükseliş: Akaryakıta zam mı ge...

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Adli Tıp Kurumu'na göt...

Baklava artık tek dilim halinde satılıyor!

Bursa'da drift atan otomobil vatandaşı çileden çıkardı

Erken seçim mi geliyor? "YSK oy pusulası ve zarf sipari...

Ekim ayı kira artış oranı belli oldu

Bursa'da deprem!

Yağhaneler üretime başladı!  Yağlık zeytinde ...

Durmadan hapşıran Benazir Aydın ile ilgili kötü haber g...

Bursa'da dere içinde sır ölüm

Irak, İran ve Ürdün'e yapılacak İstanbul çıkışlı uçak s...

Bursa'da kamuoyu araştırmacısı Recep Güven hayatını kay...

2 Ekim 2024 Çarşamba Bursa'da bugün neler oldu? Bursa h...

İstanbul'da vahşet: Kadının kafasını kesip intihar etti

Yüzlerce marka ifşa edildi! Bursa'daki bazı firmalar da...

Sinan Ateş davasında karar!

Donald Trump'tan İsrail-İran gerilimine dikkat çeken yo...

Bursa'da palet fabrikasında yangın!

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına neden olan fotoğ...

Bursa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nden 'eski sürü...

Almanya'daki bazı tren yolları kapatıldı!

İran tekrar saldıracak mı? Pezeşkiyan'dan ABD ve Batı'y...

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi ...

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımları ...

Kabin ekibine saldıran Dilan Çıtak hakkında soruşturma ...

Bursa'da Görükle Balkan Panayırı'nda silahlar konuştu!

26 yaşındaki Doktor damatlık kıyafetini giyip 6. kattan...

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na acı veda

Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılıyor!

Serenay Sarıkaya'nın Boğaz kıyısındaki lüks evi paylaşı...

Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş açıklaması

Bursa Yüzüncüyıl Mahallesi'nde neler oluyor?

Küçük kız tek tek ifşa etti: Bu korkuyla yaşamaya çalış...

Bursa Büyükşehir personelinden sahil temizliği

Bursa'daki kan donduran silahlı saldırının detayları or...

Bursa'da kilosu 200 liradan satılıyor! Sezon başladı

Bursa'da 16 yaşındaki çocuğu bıçakla öldüren 15 yaşında...

Liste paylaşıldı: Sahte gıda ürünü satan markalar halka...

İstanbul'da sokak ortasında taciz: Duvara sıkıştırıp ye...

Bir özel banka konut kredisi faiz oranlarını yüzde 3'ün...

Bursa Kapalı Çarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Bursa'da ayrıldığı kadının selasını okutan sanığa 1 yıl...

Bursa'da 'Ekmekler Neden Bozuldu?' adlı medya buluşması

Ocak ayında emekli maaşına gelecek zamla birlikte emek...

Eylül ayında 34 kadın öldürüldü!

Coca cola ürünlerine zam yolda!

Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı olay!

Bursa'da babası ile kardeşini yaralayıp, komşusunu öldü...

YouTuber Ruhi Çenet, Nepal'in 'Deli bal' hasadına katıl...

Aylardır gözlerden uzaktı! Göğüslerini küçük bir yaprak...

Bursa'da trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Takımlardan 'kadına ve çocuğa dokunma' paylaşımı

Bebeği dudağından öpüp kaydetti, tepkiler çığ gibi

Platonik aşık dehşet saçtı! 1 ölü, 5 yaralı

Bursa Mudanya'da 260 litre etil alkol ele geçirildi

Yıldırım Belediyesi Çınarönü Mahallesi'nde anahtar tesl...

Kız isteme töreninde damat şoka girdi! Menü hazırlayıp ...

Düğünde gelinin iç çamaşırını çıkartıp çiçek niyetine e...

Bakan Yerlikaya duyurdu! 2 suç örgütü çökertildi

CHP Genel Başkanı Özel: Parka havuza yola sigara atılın...

Kırıkkale'de taşınma kavgası kanlı bitti!

Eşinden boşanıp Bursa'ya yerleştiği iddia edilen kadın ...

Bilecik'te çamaşır asmak için balkona çıktığında komşus...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Bir Ikea sosislisi kaç para?

İslam Memiş: Paran varsa hemen al, rahat et

19 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 115 şüpheli yak...

Bursa'da '12. Nilüfer Görükle Balkan Panayırı'na yoğun ...

Bursa'da aynı ağaçtan düşen amca ve yeğen yaralandı

Bursa'da Orhangazi zabıtasından marketlere denetim!

Bursa'da 12. Nilüfer Görükle Balkan Panayırı'nda Haluk ...

Tofaş evinde kazandı!

Bursa'da Yeşil Cami'de etekli turistlerin gezisi gündem...

Bursa'da hırsızlar, polisten kaçamadılar

Bursa'da kaçak '63 tiny house'a kepçe vuruldu

Elon Musk rekor kırdı!

19 ilde uyuşturucu operasyonu: 22 tutuklama

Bursa'da Recep Güven son yolculuğuna uğurlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 'Yuvanız Yuvası Olsun'...

Cezaevindeki hükümlü hastanede hayatını kaybetti

Bursa'da esnafa tahliye çağrısı yapıldı! Yeni terminal ...

Bursa'da köy halkından tarımsal sulama sorununa ortak ç...

Bursa'da sokak ortasındaki cinayetin zanlısı: Yanlış ki...

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Peygamber Efendimizi örne...

Mudanya'da Mütareke coşkusu başlıyor!

Otobüsten indirilen yolcuların yakınları yanlış muavin ...

Bursa'da yeni spor salonu Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ...

Bursa'da fabrikada korkutan yangın!

Bursa'da eşine kızıp kendisini boşluğa bırakmış

Bandırma'nın asırlık çınarı Bereketler Ticaret faaliyet...

Karşı şeride geçen tır otomobili biçti: 1 ölü

Beşiktaş, Frankfurt'a 3-1 kaybetti!

Bursa merkezli 5 ilde yapılan narkotik operasyonunda 53...

Bursa, muhteşem bir konserle senfoni sezonuna merhaba dedi

2024'ün ilk dokuz ayında 4'ü Bursa'dan en az 1371 işçi...

Bursaspor taraftarına, Anadolu Üniversitesi maçı için y...

İstanbul'dan çaldığı ciple Bursa'da yakalandı

Bursa'da Pazar günü o yollar trafiğe kapalı!

Bursa'da kendini süper kahraman zanneden vatandaş görün...

Bursa'da mesaj yoluyla 48 bin lirasını çektiler

Bursa'da psikolojisi bozulan otobüs şoförü yolcuları in...

Biden İsrail'in 'felaket' planını ağzından kaçırdı!

Bursa'da dakikalarca drift attı: Polis ekibine denk geldi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü filosuna 235 yeni araç

Bursa'da husumetlisini vuracağına yanlışlıkla başkasını...

RTÜK'ten Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne inceleme...

Benfica'dan üzen haber geldi

Fatih Altaylı asgari ücrete ne kadar zam geleceğini açı...

Bursa polisinden aranan şahıslara şafak operasyonu!

Bursa'da park halindeki otomobil alev aldı

ENAG, eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Bursaspor- Anadolu Üniversitesi maçının canlı yayını ha...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sabır acıdır, zordur ama meyvesi...

Bursa BB Başkanı Bozbey, Hayvanları Koruma Günü'nde ked...

Saadet Partisi Bursa'dan Filistin'e destek mitingi

Marlboro tütüne zam!

Konya'da korkutan deprem!

Bursa'daki Yaren leylek ile balıkçı Adem'in dostluğu 4 ...

Hırsızlık için girdiği evde yemek pişirip çamaşırları astı

Bursa'da kent lokantasına yoğun ilgi

Bursa'da denetimli serbestlik hükümlüleri Muradiye Cami...

Meteoroloji'den 7 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! ...

Şahan Gökbakar'ın 10 yıl hapsi istendi!

Bursa'da 'Yuvalandırma Şenliği'nde Başkan Bozbey: Hayva...

Bursa'da Değirmenönü-Karapınar mahallelerini birbirine ...

İstanbul'daki caninin fotoğrafı ortaya çıktı!

IMF'den uyarı: Orta Doğu'daki çatışmaların önemli ekono...

Bursa'da yolun ortasında tuhaf davranışlar sergileyen k...

TBMM yapay zekaya karşı harekete geçti

Bursa'da haber alınamayan adam için ekipler seferber ol...

Biden'dan bir adım daha! İran'a yeni yaptırımları G7 li...

Osmangazi'ye ANASİAD'dan 3 akıllı otopark

Bursa'da gündüz vakti silahlı saldırı! 1 ölü

Türkiye'de çok sevilen dünyaca ünlü hamburger zincirind...

Somer Şef'in kombini gündem oldu: Tesettürlü bacılar için

Mazhar Alanson'un kızı hayatını kaybetti

2 Ekim 2024 Bursa'da motorinde son durum ne?

Özel Bursa Kültür Okulları'ndan momtalks etkinliği 

Bursalı TOGG'un Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı oldu

Bursa'da metronun imdat frenini çektiler! BURULAŞ: Kayı...

Bursa'da çelenk fiyatları ne kadar?

Bursa'da fabrikaların atık suyu tekstil boyahanelerinde...

Bursa'da peş peşe yangın: Müdahale sürüyor

TikTok'ta gaz çıkarttığı videolarıyla para kazandı! Par...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı: Bursa'da hav...

Bursada Bugün Gemlik'te 'Esnafın Sesi' oldu! "En büyük ...

Cumhurbaşkanlığı ve Adalet Bakanlığında yeni atamalar

Bursa'daki kalp şeklindeki köy görenlerin içini ısıtıyor

9 ayda 9 zam! Mutfak tüpü değil fiyatı patladı

Bursa'da tek katlı ev alevlere teslim oldu

Osmangazi Belediyesi'nden 'Ekmekler neden bozuldu?' bul...

Bursa'da fabrika servis durakları bu kış öncesi yapılır...

Cinayet zanlısı 11 yıl sonra Bursa'da çalışırken yakala...

Başkan Bozbey Bursa Büyükşehir'in borç kesintisi hakkın...

Bursa'da sokak köpeğini sopayla defalarca vurarak öldür...

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir'in ilk durağı Çalı Mah...

Sinan Ateş davasında Serdar Öktem'in tahliyesine itiraz...

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'in cenazesinde gözyaşlar...

Biden'dan İsrail'e İran tavsiyesi: Farklı alternatifler...

Galatasaray, Rigas Skola deplasmanında skoru koruyamadı!

Bursa'da otomobil bisikletli çocuğa çarptı: 1 kişi ağır...

Okan Buruk'un hakemlere tepki gösterdiği karşılaşmanın...

Niğde'de film sahnesi gerçek oldu!

Bursa'da kaldırım tamamen kapatıldı! Vatandaş kaza risk...

Alina Boz hamile mi? Umut Evirgen'den açıklama

Bursa'da branda kurarken kafa üstü beton zemine düştü

Çanakkale'ye şehit ateşi düştü

Bursa'da minibüs ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı!

Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili tartışmalar son buluy...

Bariyere saplanan taksinin şoförü hayatını kaybetti

Bursa'da jandarmadan suç ve suç unsurlarına karşı sıkı ...

Fenerbahçe, Hollanda'dan beraberlikle dönüyor!

Marmara Bölgesi'ne kayan fay risk oluşturuyor!

İstanbul Boğazı'nda iki gemi çarpıştı!

Bursa'da korkunç olay! 6. kattan manav tentesine düşen ...

Arabasını 10 yıl otoparkta unutan Sinan Akçıl'dan tuhaf...

Ebru Şahin eskort olacak!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Bursa...

Tekirdağ'da fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı

Sosyal medya çetesinin şantaj oyunu: Sevgili olma bahan...

Bursalı Togg T10F ilk kez görücüye çıktı

TFF'de skandal! İlişkiye girdiler lisansları iptal edildi

Bakan Uraloğlu'ndan Bursa'ya 2 yeni hat müjdesi!

Bursa'da polise yakalanan şahıs: Az önce kaza yaptım o ...

Donald Trump sosyal medyada Türk'ü etiketledi: Lan ne o...

Hastane çalışanları pompalı tüfekle rehin alındı!

12. Nilüfer Görükle Balkan Panayırı'nda yiyecek ve ürün...

Kaptan pilot hostes sevgilisine şiddet uyguladı!

Bursa'da drift atan sürücüye ceza!