Olmadı baştan yap! - ÖZEL HABER

Olmadı baştan yap! - ÖZEL HABER

Yıldırım'a bağlı Anadolu Mahallesi Cevizli Sokak'ta altyapı ve kanalizasyon çalışması nihayet bitti derken, yer altına alınan elektrik kablolarında sorun çıkınca yol yeniden kazıldı. Asfaltlanan yol, yap boz tahtasına dönerken, vatandaş isyan bayrağını çekti.

2013.07.27 10:39 - Son Güncellenme: 2013.07.27 13:22 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Olmadı baştan yap! - ÖZEL HABER

 

Rabia DENİZ/BURSADABUGUN

Yıldırım'a bağlı Anadolu Mahallesi Cevizli Sokak'ta başlayan kanalizasyon çalışmaları yılan hikayesine döndü. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BUSKİ tarafından haziran ayında altyapının yenilenmesi için sokak tamamen kazıldı. Bir ay trafiğe kapatılan Cevizli sokakta 3 metre inilerek içme suyu ve yağmur suyu çalışması yapıldı. Çalışmalar bittiğinde ise, belediye görevlileri son olarak asfalt çalışmasını tamamladı ancak, 15 gün sonra yine aynı sokak yeniden kazıldı.

ELEKTRİK KABLOLARI İNCE ÇEKİLDİ

Çalışmalar kapsamında trafiğin akışı engellendi, bu da yetmezmiş gibi birçok dükkan ve işyerinin bulunduğu yol toz deryasına döndü. Evleri toz içinde kalan mahalle sakinleri ise yolun tamamlanmasının ardından yapılan yeni kazıyla şok oldu. Yol yapılırken elektrik kabloları yerin altına alınırken, kabloların ince çekildiği gerekçesiyle güçlendirme çalışmaları başlayan sokakta vatandaş isyan bayrağını çekti. Bir ay boyunca sokağı kullanamayan mahalle sakinleri, plansız çalışmaya tepki gösterdi. Mahalle Muhtarı Mustafa Akbasan, bir ay süren çalışmaların ardından yap boz tahtası gibi 'olmadı baştan yap' mantığıyla vatandaşın mağdur edildiğini savundu. 

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.07.27 10:39 - Son Güncellenme: 2013.07.27 13:22 - HABER MERKEZİ
A