Erciyesspor'dan defansa takviye

Erciyesspor'dan defansa takviye

Kayseri Erciyesspor, defansın soluna tecrübeli futbolcu Ekrem ile takviye yaptı.

2013.07.15 18:13 - Son Güncellenme: 2013.07.15 18:14 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Erciyesspor'dan defansa takviye

Kayseri Erciyesspor, Süper Lig'e veda eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un defans futbolcusu Ekrem Ekşioğlu'nu renklerine bağladı.

1 yıllık imza
Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine İkinci Başkan Naşit Doğan, Basın Sözcüsü Turgut Kantarcı ile 25 yaşındaki futbolcu Ekrem katıldı. Erciyesspor Basın Sözcüsü Turgut Kantarcı, teknik direktör Fuat Çapa'nın isteği doğrultusunda solbek mevkiindeki açığı gidermek için Ekrem Ekşioğlu'nu transfer ettiklerini söyledi. Turgut Kantarcı, "Ekrem ile 1 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Kendisine Erciyesspor çatısı altında başarılar diliyorum" dedi.

Basın Sözcüsü Turgut Kantarcı, transfer çalışmalarının devam ettiğini, Teknik Direktör Fuat Çapa'nın stoper ve orta saha mevkilerine yerli futbolcu transferi istediğini de sözlerine ekledi.

"Öğreniyorum"
Kayseri'ye ve Erciyesspor'a gelmekten mutlu olduğunu ifade eden 35 yaşındaki futbolcu da, bundan sonra tecrübelerini Kayseri Erciyesspor'un başarısı için aktaracağını söyledi. Ekrem, "Hedefi olan bir takıma geldim. Kayseri Erciyesspor, PTT 1'inci ligde gıpta ile bakılan ve herkesin sempati duyduğu takım idi. Süper Lig'de de ses getirecektir. Fuat Çapa hocamız da önemli yerli teknik adamlardan biri. Farklı tecrübe edinmek, yeni şeyler öğrenmek için geldim. Hala öğrenmeye devam edeceğim. Her iki taraf için de hayırlı olsun" dedi.

Forma olmayınca
Ekrem Ekşioğlu, basın huzurunda imza atarken Erciyesspor forması giyemedi. Kulüpte forma olmadığı, malzemecinin de Almanya kampında olduğu gerekçesiyle tecrübeli futbolcu imza törenin ardından gazetecilere formasız poz verdi. Ekrem, Kayseri Erciyesspor'un yurt dışındaki 2. etap kamp çalışmalarına iştirak edecek.

Çalışmalarını Almanya'nın Münih kentinde sürdüren Kayseri Erciyesspor'un 2.Etap Kampı 18 Temmuz'da Avusturya yerine Belçika'da başlayacak. Erciyesspor, kamp süresince 5 hazırlık maçı oynayarak Kayseri'ye dönecek.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.15 18:13 - Son Güncellenme: 2013.07.15 18:14 - HABER MERKEZİ
A