Bursa Siyaset Akademisi devam ediyor

Bursa Siyaset Akademisi devam ediyor

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi dersleri kursiyerlerin yoğun ilgisi ile sürüyor.

2018.04.14 15:32 - Son Güncellenme: 2018.04.14 15:36 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Siyaset Akademisi devam ediyor

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi dersleri devam ediyor. Bu kapsamda Siyaset Akademisi bu hafta AK Parti Genel Merkez AR-GE Birim Başkanı Dr. Osman Coşkun ve Yazar İletişim Uzmanı Fatih Akbaba'nın dersleri ile gerçekleştirildi.

İlk derste Yazar, İletişim Uzmanı Fatih Akbaba'nın İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve fikirleriyle süslü irfan dersi ile başlayan akademinin ikinci bölümünde AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, 'İkna ve Müzakere Teknikleri' konulu sunumu ile kursiyerlerin büyük beğenisini kazandı.

Dr. Osman Coşkun, sunumunda kainattaki en yüce varlığın insan olduğunun altını çizerek, makam, rütbe farkı gözetmeksizin, zengin-fakir, dini dil, ırk ayrımı yapmadan tüm insanlara Yüce Allah'ın yarattığı en özel varlık gözüyle bakılması gerektiğini vurguladı. Coşkun, yapılan her işte bu gerçeğin farkında olarak insana ve insanlığa faydalı adımlar atılması gereğinin altını çizdi.

Dersinde ikna ve müzakere yollarını anlatan Dr.Coşkun, bu iki uzlaşma aracını en iyi kullanmanın yolunun iyi niyet, iletişimi doğru yöntemlerle kullanmaktan geçtiğini belirtti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.04.14 15:32 - Son Güncellenme: 2018.04.14 15:36 - HABER MERKEZİ
A