Bikini fenomeni hayatını kaybetti!

Bikini fenomeni hayatını kaybetti!

20 yaşındaki Instagram fenomeni, Meksikalı bir milyarderin yatında çalışıyordu.

2018.09.03 09:27 - Son Güncellenme: 2018.09.03 09:31 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Bikini fenomeni hayatını kaybetti!

Milyarder, lüks yatla Ege kıyılarını dolaşmaya başladı.Lüks yat, son olarak Yunanistan'ın batısındaki Kefalonya Adası açıklarına demirledi. Instagram'da ses getiren 20 yaşındaki model Sinead McNamara, bikini ve iç çamaşırı fotoğrafları paylaşıyordu.

87 yaşındaki gümüş milyarderi Alberto Bailleres'e ait yatta Perşembe günü kimsenin beklemediği bir şey oldu. Sinead McNamara, yatın arka tarafında bir ipe bağlanmış halde bulundu.

Genç kadın bilincini kaybetmişti. Mayan Queen IV adlı yattakiler hemen acil servisi aradı. Yunan medyası, 20 yaşındaki genç kadının helikopterle hastaneye yetiştirilirken öldüğünü bildiriyor.

Şüpheli ölüm üzerine Yunan yetkililer soruşturma başlattı.

Kefalonya savcılığı, Argostoli'ye yanaşan yatta olanları inceliyor. 10 milyar dolarlık serveti olan Meksikalı gümüş kralı Alberto Bailleres, olayı haber almaz Kefalonya'ya geldi.

Sinead McNamara, Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletine bağlı Port Macquarie kentinde doğdu.Instagram hesabında gezdiği ülkelerden fotoğraflar paylaşıyordu. 21 bin takipçisi olan genç kadın, son paylaşımlarından birinin altına yatta çalışmanın ve yaşamanın kendisini iyi hissettirdiğini yazmıştı. Ölüm haberi Sinead McNamara'nın ailesi ve takipçilerini yasa boğdu.

Annesi ve kız kardeşi Yunanistan'a doğru yola çıktı.

Takipçileri ise, Instagram hesabının altına çok sayıda yorum yazdı. Onlardan birinde, "Hayatı korkusuzca yaşadın" ifadesi vardı. Genç model, Kefalonya'dan önce Yunanistan'ın Rodos ve Simi adalarından fotoğraflar paylaşmıştı. Temmuz ayında ise Türkiye'deydi. McNamara'nın uğradığı tatil merkezleri Fethiye, Marmaris, Datça ve Selçuk. Fotoğraflardan, sosyal medya fenomeninin 20 yaşına kadar Endonezya'dan Tayland'a kadar dünyanın her yerini gezdiği görülüyor.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.09.03 09:27 - Son Güncellenme: 2018.09.03 09:31 - HABER MERKEZİ
A