Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında flaş gelişme!

Güncel, 2024.07.05 15:39

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüyle bağlantılı "gizli tanık" soruşturması kapsamında 6'sı emniyet mensubu 11 kişi hakkında düzenlenen iddianame, Ankara 13. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca eski Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner, eski Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan, eski Şube Komiserleri Ufuk Gültekin, Gökhan Karaca ve Metehan İlkyaz ile Nurullah Özgür Kopuk, Ramazan Kubat, Adem Kaçan, Mustafa Çotuk ve Erdoğan Sertçelik hakkında iddianame düzenlenerek Ankara 13. Asliye Ceza Mahkemesine gönderilmişti.

Mahkeme, 11 sanık hakkındaki iddianamenin kabulüne karar vererek ilk duruşma tarihini 18 Temmuz olarak belirledi. Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında flaş gelişme! Serdar Sertçelik yakalanmasında detaylar belli oldu

İDDİANAMEDEN

İddianamede, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasının gizli tanığı Serdar Sertçelik'in sosyal medya hesabından paylaştığı ses kayıtlarında Öner, Çelik, Demircan ve Gültekin hakkında çeşitli iddialarda bulunduğu, bunun üzerine resen soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Çelik, Öner, Demircan, İlkyaz, Karaca ve Gültekin'in, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada adli kolluk olarak görev aldıkları aktarılan iddianamede, dosya şüphelilerinden Sedar Sertçelik'i bu nedenle tanıdıkları belirtildi.

İddianamede, bu sanıkların, "Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturması aşamasında hakkında gizli tanıklık kararı dahi alınmadan önce tüm soruşturma süreci boyunca görev ve yetkileri olmadığı halde koruyucu tavır takındıkları" kaydedildi. Sertçelik'in, soruşturma kapsamında 24 Kasım 2023'te ikinci kez gözaltına alınması kararı üzerine tutuklanacağını düşünmesi sebebiyle "hakkındaki soruşturmayı ve yargılamayı sonuçsuz bırakmak" amacıyla yurt dışına çıkma planı yaptığı anlatılan iddianamede, emniyet mensubu sanıkların, "Gözaltı kararının uygulanmasını önlemek amacıyla 20 Kasım 2023'te ateşli silahla yaralanan Serdar Sertçelik'in bu yaralanması sebebiyle gözaltına alınamayacağına dair ilgili hekimi yönlendirdikleri ve usule uygun olmayan bir doktor raporu temin ettikleri belirlenmiştir." denildi.

Rapor sayesinde Sertçelik'in gözaltına alınması kararının yerine getirilmediği anlatılan iddianamede, 27 Kasım 2023'te bu kez gözaltına alınmaksızın mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı sonrasında hakkındaki "konutu terk etmeme adli kontrol kararı" olmasına rağmen bunu ihlal ederek kaçtığı bildirildi.

"Sertçelik'in, yurt dışına gideceğini doğrudan şüpheliler Ufuk Gültekin ile Gökhan Karaca'ya beyan ettiği" aktarılan iddianamede, "Dolayısıyla bu durumdan sıralı amirler olan şüpheliler Şevket Demircan, Kerem Gökay Öner ve Murat Çelik ile aynı büroda görevli olup Serdar Sertçelik'in Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturması kapsamında konutunda bulunup bulunmadığı hususunda kontrolünden sorumlu olan komiser rütbesindeki şüpheli Metehan İlkyaz'ın da haberdar olduğu" kaydedildi.

Sanıklar Öner ile Demircan'ın 29 Kasım 2023'teki tespit edilen yazışmalarına göre Sertçelik'in Ankara'dan ayrılarak İstanbul'a gittiği yönünde mesajlaştıkları belirtilen iddianamede, şu ifadeler yer aldı:

"Serdar Sertçelik'in bulunamadığına dair tutanak tutularak adli makamları yanıltma ve Serdar Sertçelik'i koruyup kayırma amacıyla bu yönde birlikte karar aldıkları, Sertçelik'in kolluk tespitlerine göre 4 Aralık 2023'te yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmasının akabinde şüpheliler Murat Çelik, Kerem Gökay Öner, Şevket Demircan, Metehan İlkyaz, Gökhan Karaca ve Ufuk Gültekin'in, görev ve yetkileri olmadığı halde usulsüz şekilde Serdar Sertçelik ile irtibat kurmaya devam ettikleri, birden fazla kez telefonla görüşüp kayda aldıkları anlaşılmıştır."

 "NASIL İFADE VERECEĞİ YÖNÜNDE YÖNLENDİRDİLER"

İddianamede, sanıkların, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam eden Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında Sertçelik'i nasıl ifade vermesi gerektiği yönünde yönlendirdikleri bildirildi.

İddianamede, "Serdar Sertçelik'in de kendisine yapılan bu yönlendirmeleri kabul ettiğine dair görüşme içerikleri çözümlerine göre beyanlarının mevcut olduğu, bu hususta aynı birimde ve aynı soruşturma kapsamında adli kolluk olarak görev alan şüpheliler Murat Çelik, Kerem Gökay Öner, Şevket Demircan, Metehan İlkyaz, Gökhan Karaca ve Ufuk Gültekin ile şüpheli Nurullah Özgür Kopuk'un iştirak halinde hareket ettikleri anlaşılmıştır." tespiti yer aldı.

 "GİZLİ TUTULMASI GEREKEN SORUŞTURMA BİLGİLERİNİ VERDİLER"

İddianamede, sanıkların, soruşturma kapsamında gizli tutulması gereken adli talimat ve kararlar hakkında bilgi vererek, soruşturmanın selametini tehlikeye düşürdükleri ifade edildi.

Şevket Demircan'ın talimatı üzerine Kerem Gökay Öner ile Murat Çelik'in bilgisi dahilinde teknik araçlarla izleme adına "koruma tedbir kararı" olmamasına rağmen Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü teknik bürosundaki bir ses kayıt cihazının da hukuka aykırı şekilde dışarı çıkararak kullanıldığı anlatılan iddianamede, "Görevleri gereği vakıf oldukları başka adli olaylarla ilgili olarak verilen bir takım talimat ve kararları açık kimlik bilgileri tespit edilemeyen bir kişiyle de paylaştıklarının belirlenmiştir." tespitine yer verildi.

İddianamede, bu sanıkların, "adli görevi kötüye kullanma", "göreve ilişkin sırrın açıklanması", "tanığı etkilemeye teşebbüs" ve "suçluyu kayırma" suçlarını işlediği belirtildi.

Sanıklar Adem Kaçan, Mustafa Çotuk, Ramazan Kubat ve Erdoğan Sertçelik'in ise Serdar Sertçelik hakkında konutu terk etmeme adli kontrol kararı bulunduğunu bilmelerine rağmen iştirak halinde kaçmasına yardım ettikleri kaydedildi.

İSTENEN CEZALAR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Öner hakkında, "görevi kötüye kullanma", "göreve ilişkin sırrın açıklanması" ve "suçluyu kayırma" suçlarından 2 yıldan 11 yıla, emniyet mensubu diğer sanıklar Çelik, Demircan, Gültekin, İlkyaz ve Karaca'ya ise aynı suçların yanı sıra "tanığı etkilemeye teşebbüs" suçundan 4'er yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası verilmesi talep ediliyor.

Diğer sanıklardan Kopuk'a, "tanığı etkilemeye teşebbüs" suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istenen iddianamede; Kaçan, Çotuk, Kubat ve Serdar Sertçelik'in babası Erdoğan Sertçelik'in ise "suçluyu kayırma" suçundan 6'şar aydan 5'er yıla kadar hapse mahkum edilmesi talep ediliyor. Başsavcılıkça, Türk Ceza Kanunu'nun "Anayasal Düzene ve Bu Düzenin İşleyişine Karşı Suçlar" başlığı altındaki 316. maddesinde düzenlenen "suç için anlaşma" suçundan yürütülen soruşturmanın ise daha önce ayrılarak başka bir soruşturma numarası altında yürütülmesi kararlaştırılmıştı. Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasının sanığı olan ve kırmızı bültenle aranırken Macaristan'da yakalanan Serdar Sertçelik hakkındaki soruşturma da savunmasının alınamaması nedeniyle ayrılmıştı.

Güncel, 2024.07.05 15:39

Bursa'da yeni spor salonu Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Bakan Uraloğlu'ndan Bursa'ya 2 yeni hat müjdesi!

Serenay Sarıkaya'nın Boğaz kıyısındaki lüks evi paylaşı...

Bursa'da 12. Nilüfer Görükle Balkan Panayırı'nda Haluk ...

19 ilde uyuşturucu operasyonu: 22 tutuklama

Bursa'da Görükle Balkan Panayırı'nda silahlar konuştu!

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Adli Tıp Kurumu'na göt...

Bursa'da 16 yaşındaki çocuğu bıçakla öldüren 15 yaşında...

Bursa'da psikolojisi bozulan otobüs şoförü yolcuları in...

Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu

Başkan Bozbey Bursa Büyükşehir'in borç kesintisi hakkın...

Uludağ'ın eteklerinde 50 bin metrekarelik alan Hünkar K...

Şahan Gökbakar'ın 10 yıl hapsi istendi!

İstanbul'daki caninin fotoğrafı ortaya çıktı!

Bilecik'te çamaşır asmak için balkona çıktığında komşus...

Sinan Ateş davasında karar!

Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı olay!

Bursa'da gündüz vakti silahlı saldırı! 1 ölü

Bursa'da polise yakalanan şahıs: Az önce kaza yaptım o ...

IMF'den uyarı: Orta Doğu'daki çatışmaların önemli ekono...

Bursa'da dakikalarca drift attı: Polis ekibine denk geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi ...

TikTok'ta gaz çıkarttığı videolarıyla para kazandı! Par...

Bursa'da metronun imdat frenini çektiler! BURULAŞ: Kayı...

Bursa'da kaldırımda yürürken tır ezmişti, sürücü serbes...

Sinan Ateş'in ailesine saldıran kişi tutuklandı

Bursa'da dere içinde sır ölüm

Mazhar Alanson'un kızı hayatını kaybetti

Biden'dan İsrail'e İran tavsiyesi: Farklı alternatifler...

Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili tartışmalar son buluy...

Bursa'da haber alınamayan adam için ekipler seferber ol...

Osmangazi'ye ANASİAD'dan 3 akıllı otopark

Bursa'da hırsızlar, polisten kaçamadılar

Bursa'da otobanda yolun karşısına geçmek isteyen yayaya...

Bursa'da Değirmenönü-Karapınar mahallelerini birbirine ...

Bir özel banka konut kredisi faiz oranlarını yüzde 3'ün...

Mudanya'da Mütareke coşkusu başlıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Bursa...

Küçük kız tek tek ifşa etti: Bu korkuyla yaşamaya çalış...

Fatih Altaylı asgari ücrete ne kadar zam geleceğini açı...

Donald Trump sosyal medyada Türk'ü etiketledi: Lan ne o...

RTÜK'ten Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne inceleme...

Kasiyer Merve cinayeti davasında tahliye kararı

Bursa'da korkunç olay! 6. kattan manav tentesine düşen ...

Bursa'da fabrikada korkutan yangın!

Bursa'da köy halkından tarımsal sulama sorununa ortak ç...

Ocak ayında emekli maaşına gelecek zamla birlikte emek...

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına neden olan fotoğ...

Bursa'daki kalp şeklindeki köy görenlerin içini ısıtıyor

Bursa'da fabrika servis durakları bu kış öncesi yapılır...

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımları ...

İstanbul'da sokak ortasında taciz: Duvara sıkıştırıp ye...

Bursa'da peş peşe yangın: Müdahale sürüyor

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

2024'ün ilk dokuz ayında 4'ü Bursa'dan en az 1371 işçi...

10 yaşındaki çocuğu annesiz bıraktı! Erkek dehşeti bitm...

Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılıyor!

Bursa'da kaçak villa yıkıldı

Bursa merkezli 5 ilde yapılan narkotik operasyonunda 53...

Ekim ayı kira artış oranı belli oldu

Almanya'daki bazı tren yolları kapatıldı!

Bursa'nın 3 mahallesine içme suyu sağlayan kaynak ve ku...

Bursa'da tek katlı ev alevlere teslim oldu

Kız isteme töreninde damat şoka girdi! Menü hazırlayıp ...

Bursa'da Orhangazi zabıtasından marketlere denetim!

BAL-GÖÇ, Çakırov'un katılımıyla kahvaltı programı düzen...

Bursa'da iPhone sevdası 6 milyon liraya mal oldu

Bursa'daki Yaren leylek ile balıkçı Adem'in dostluğu 4 ...

Eşinden boşanıp Bursa'ya yerleştiği iddia edilen kadın ...

Bursa'da otobüsün çarptığı kadının cep telefonu çalındı

Tünelde ters yönde yarış, felaketle bitti: 1 can kaybı

Bursa'da yolun ortasında tuhaf davranışlar sergileyen k...

İslam Memiş: Paran varsa hemen al, rahat et

Yıldırım Belediyesi Çınarönü Mahallesi'nde anahtar tesl...

Bursa'da drift atan sürücüye ceza!

ATM'lerde yeni dönem!

Fenerbahçe, Hollanda'dan beraberlikle dönüyor!

Bursaspor taraftarına, Anadolu Üniversitesi maçı için y...

Bursa'da husumetlisini vuracağına yanlışlıkla başkasını...

Sinan Ateş davasında Serdar Öktem'in tahliyesine itiraz...

Beşiktaş, Frankfurt'a 3-1 kaybetti!

Bursa'da denetimli serbestlik hükümlüleri Muradiye Cami...

Niğde'de film sahnesi gerçek oldu!

Bursa'da 11. Eker 'I Run' koşusu başladı! 

Bursa'da kaçak '63 tiny house'a kepçe vuruldu

Bursa'ya FRIT fonu ile yapılan anaokulu kime hizmet ver...

Karşı şeride geçen tır otomobili biçti: 1 ölü

Cumhurbaşkanlığı ve Adalet Bakanlığında yeni atamalar

Marmara Bölgesi'ne kayan fay risk oluşturuyor!

Platonik aşık dehşet saçtı! 1 ölü, 5 yaralı

CHP Genel Başkanı Özel: Parka havuza yola sigara atılın...

Eylül ayı enflasyon rakamları açıklandı!

İstanbul'dan çaldığı ciple Bursa'da yakalandı

Bursa'da çatıdan attığı beton parçasıyla ölüme neden ol...

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na acı veda

Bursa'da SMA hastası bebeğin kumbarasını çaldı

Bursa'da Pazar günü o yollar trafiğe kapalı!

Bursa'da 'Yuvalandırma Şenliği'nde Başkan Bozbey: Hayva...

Eylül ayında 34 kadın öldürüldü!

Bir adet elmanın fiyatı göreni hayrete düşürdü!

Bursa Büyükşehir personelinden sahil temizliği

Aylardır gözlerden uzaktı! Göğüslerini küçük bir yaprak...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı: Bursa'da hav...

Biden'dan bir adım daha! İran'a yeni yaptırımları G7 li...

Zeytin üreticisinden rekolte beyanına yoğun ilgi

İstanbul'da vahşet: Kadının kafasını kesip intihar etti

ENAG, eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Bursa BB Başkanı Bozbey, Hayvanları Koruma Günü'nde ked...

Kırıkkale'de taşınma kavgası kanlı bitti!

Coca cola ürünlerine zam yolda!

Bir Ikea sosislisi kaç para?

Ortak Wi-Fi ağı ile dolandırmaya başladılar!

12. Nilüfer Görükle Balkan Panayırı'nda yiyecek ve ürün...

Bursa'da Mudanya Mütarekesi ve Kültürel Miras Sempozyum...

Bilin bakalım bu ünlü kim? 13 yaşında evlendirilmiş

Hırsızlık için girdiği evde yemek pişirip çamaşırları astı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Peygamber Efendimizi örne...

Yol ortasında kadına taciz olayında sapığın ifadesi ort...

TFF'de skandal! İlişkiye girdiler lisansları iptal edildi

Takımlardan 'kadına ve çocuğa dokunma' paylaşımı

Tekirdağ'da fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı

Bursa dahil 57 ilde uyuşturucu operasyonu! 644 gözaltı

Bursa'da Türk Dünyası Bilim Ödülleri sahiplerini buldu

19 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 115 şüpheli yak...

Havalar ısınıyor (3 Ekim 2024 Perşembe) Bursa'da bugün,...

Petrol fiyatlarında sert yükseliş: Akaryakıta zam mı ge...

Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş açıklaması

Bursa'da babası ile kardeşini yaralayıp, komşusunu öldü...

Bursa'da palet fabrikasında yangın!

Tofaş evinde kazandı!

Bursa'da otomobil bisikletli çocuğa çarptı: 1 kişi ağır...

Bursalı TOGG'un Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı oldu

Benfica'dan üzen haber geldi

Bursa'da Kapanca Limanı seyir tepesi çöplüğe döndü

Yağhaneler üretime başladı!  Yağlık zeytinde ...

Bursa'da jandarmadan suç ve suç unsurlarına karşı sıkı ...

Galatasaray, Rigas Skola deplasmanında skoru koruyamadı!

Bursa'da 'Ekmekler Neden Bozuldu?' adlı medya buluşması

Kaptan pilot hostes sevgilisine şiddet uyguladı!

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'in cenazesinde gözyaşlar...

Somer Şef'in kombini gündem oldu: Tesettürlü bacılar için

Biden İsrail'in 'felaket' planını ağzından kaçırdı!

Bursaspor zorlandığı maçta 3 puanı almayı başardı

Bakan Ali Yerlikaya duyurdu: Toplam 535 bin 705 araca i...

Bursa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nden 'eski sürü...

Bursa'da deprem!

Mide bulandıran olay! Bankta uyuyakalan kadın defalarca...

Bursa'da misinaya dolanarak denizin üzerinde ölümü bekl...

Cinayet zanlısı 11 yıl sonra Bursa'da çalışırken yakala...

9 ayda 9 zam! Mutfak tüpü değil fiyatı patladı

Bursa'da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi ol...

Bursa'da sokak hayvanları yuvalarına kavuşuyor!

Otobüsten indirilen yolcuların yakınları yanlış muavin ...

Bursa'da aynı ağaçtan düşen amca ve yeğen yaralandı

Bebeği dudağından öpüp kaydetti, tepkiler çığ gibi

Elon Musk rekor kırdı!

Bursa'da yolun ortasında tehlikeli ve tuhaf davranış se...

Konya'da korkutan deprem!

Bursa'da '12. Nilüfer Görükle Balkan Panayırı'na yoğun ...

Bursaspor- Anadolu Üniversitesi maçının canlı yayını ha...

Bursa'da gece saatlerinde zincirleme kaza: 1 ölü 5 yaralı

Kabin ekibine saldıran Dilan Çıtak hakkında soruşturma ...

Bursa'da silahlı saldırı şüphelisi yakalandı!

Düğünde gelinin iç çamaşırını çıkartıp çiçek niyetine e...

Bursa'da Yeşil Cami'de etekli turistlerin gezisi gündem...

TBMM yapay zekaya karşı harekete geçti

Bursa'da branda kurarken kafa üstü beton zemine düştü

Bariyere saplanan taksinin şoförü hayatını kaybetti

Erken seçim mi geliyor? "YSK oy pusulası ve zarf sipari...

Bursa Yüzüncüyıl Mahallesi'nde neler oluyor?

İstanbul'da sokakta çırılçıplak elini kolunu sallayarak...

Bursa'da fabrikaların atık suyu tekstil boyahanelerinde...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 'Yuvanız Yuvası Olsun'...

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü filosuna 235 yeni araç

Bursalı Togg T10F ilk kez görücüye çıktı

Bursa'da kent lokantasına yoğun ilgi

Bursa'da palet fabrikasında çıkan yangın, 4 saat sonra ...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bölgesel savaş çıkabilir

Ruanda'da ölümcül Marburg virüsü alarmı! Tedavisi yok

Bursa'da Recep Güven son yolculuğuna uğurlanıyor!

Alina Boz hamile mi? Umut Evirgen'den açıklama

Bursa'da iki genç arasında çıkan tartışmada kan aktı: 1...

Bursa'da kilosu 200 liradan satılıyor! Sezon başladı

Bursa'da ayrıldığı kadının selasını okutan sanığa 1 yıl...

Özel Bursa Kültür Okulları'ndan momtalks etkinliği 

İran tekrar saldıracak mı? Pezeşkiyan'dan ABD ve Batı'y...

Gürültü yaptığı gerekçesiyle 22 yaşındaki genci vurarak...

Saadet Partisi Bursa'dan Filistin'e destek mitingi

Sosyal medya çetesinin şantaj oyunu: Sevgili olma bahan...

Hastane çalışanları pompalı tüfekle rehin alındı!

Bandırma'nın asırlık çınarı Bereketler Ticaret faaliyet...

Bursa'da İnegöl 4. Küçükbaş Hayvancılık Festivali başladı!

İstanbul Boğazı'nda iki gemi çarpıştı!

Bursa'da sokak ortasındaki cinayetin zanlısı: Yanlış ki...

Bursa'daki kan donduran silahlı saldırının detayları or...

Cezaevindeki hükümlü hastanede hayatını kaybetti

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir'in ilk durağı Çalı Mah...

Osmangazi Belediyesi'nden 'Ekmekler neden bozuldu?' bul...

Bursa'da yumruklu 'yol verme' kavgası

Sinan Ateş'in ailesine saldırı!

Donald Trump'tan İsrail-İran gerilimine dikkat çeken yo...

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir: Esasında insanların g...

Bursa'da kaldırım tamamen kapatıldı! Vatandaş kaza risk...

Baklava artık tek dilim halinde satılıyor!

Türkiye'de çok sevilen dünyaca ünlü hamburger zincirind...

Çanakkale'ye şehit ateşi düştü

Durmadan hapşıran Benazir Aydın ile ilgili kötü haber g...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sabır acıdır, zordur ama meyvesi...

Bursa'da trafik düzenlemesi

Bursa Kapalı Çarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Bursa'da sokak köpeğini sopayla defalarca vurarak öldür...

Bursa'da eşine kızıp kendisini boşluğa bırakmış

Bursa Mudanya'da 260 litre etil alkol ele geçirildi

26 yaşındaki Doktor damatlık kıyafetini giyip 6. kattan...

Bursa, muhteşem bir konserle senfoni sezonuna merhaba dedi