TOFAŞ'lı basketbolcular imza dağıttı

TOFAŞ'lı basketbolcular imza dağıttı

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligde hafta sonu oynayacağı Bahçeşehir Koleji maçı öncesi düzenlenen imza gününde taraftarıyla bir araya geldi. Renkli görüntülerin yaşandığı organizasyonda oyuncular, basketbol severlere imza dağıttı.

2019.04.24 21:14 - Son Güncellenme: 2019.04.24 21:15 - Spor
A
TOFAŞ'lı basketbolcular imza dağıttı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 28. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü saat 17.30'da evinde Bahçeşehir Koleji'yle ile karşı karşıya gelecek olan TOFAŞ'ta bugünkü antrenman taraftara açık olarak gerçekleştirildi.

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda Başantrenör Orhun Ene idaresinde gerçekleşen idman yoğun tempoda taktik ağırlıklı geçti. Bursalı basketbol severler ise antrenman sonunda basketbolcularla bir araya gelmenin sevincini yaşadı. Oyunculardan imza alıp, hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar hafta sonu oynanacak karşılaşma öncesi Mavi Yeşillilere başarılar diledi. TOFAŞlı basketbolcular da play-off'lar öncesi iç sahadaki son maçını Bahçeşehir Koleji'yle oynayacaklarını belirterek, tüm taraftarları bu karşılaşmaya davet etti.

Sol aşil tendonu kopması nedeniyle sezonu kapatan ABD'li oyuncu Diante Garrett da antrenmanda takımın yanında yer aldı ve idman sonunda taraftarlara imza dağıttı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.04.24 21:14 - Son Güncellenme: 2019.04.24 21:15 - Büşra Dikilitaş
A