Milli Savunma Bakanlığında 'önemli' toplantı

Milli Savunma Bakanlığında 'önemli' toplantı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Akar ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu heyetler arası değerlendirme toplantısında bir araya geldi, toplantıda TSK'nın komuta kademesi de yer aldı. Toplantıda, Türkiye'nin hak ve menfaatlerinin korunması konusundaki kararlılık vurgulandı.' denildi.

2019.04.24 19:18 - Son Güncellenme: 2019.04.24 20:05 - Siyaset
A
Milli Savunma Bakanlığında 'önemli' toplantı

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamaya göre, Akar ve  Çavuşoğlu, heyetler arası değerlendirme toplantısı için Bakanlık'ta bir araya  geldi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı  Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava  Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Milli Savunma Bakan Yardımcısı  Yunus Emre Karaosmanoğlu, Dışişleri Bakan Yardımcıları Sedat Önal ve Yavuz Selim  Kıran'ın da katıldığı toplantıda, her iki bakanlıktan genel müdür ve daire  başkanı seviyesindeki personel de hazır bulundu.

Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'deki son gelişmeler ile Suriye'de tesis  edilmesi planlanan güvenli bölge başta olmak üzere bölgesel güvenlik ve dış  ilişkiler konularının ele alındığı değerlendirme toplantısında, Türkiye'nin hak  ve menfaatlerinin korunması konusundaki kararlılık vurgulandı.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2019.04.24 19:18 - Son Güncellenme: 2019.04.24 20:05 - Büşra Dikilitaş
A