Michelle Obama'nın rekor kıran kitabı ilk kez Türkçe'de

Michelle Obama'nın rekor kıran kitabı ilk kez Türkçe'de

Dünyada 10 milyonun üzerinde okura ulaşan, Michelle Obama'nın samimi, etkili ve ilham veren hikâyesi, 'Benim Hikayem' Mundi Yayınları etiketiyle ilk kez Türkçe'de...

2019.04.24 17:45 - Son Güncellenme: 2019.04.24 17:46 - Yaşam
A
Michelle Obama'nın rekor kıran kitabı ilk kez Türkçe'de

ABD'de çıktığı ilk ay satış rekorları kıran, dünyada şimdiden 10 milyon okura ulaşan, 11 ülkede liste başı olan ve 43 dile çevrilen Benim Hikâyem Türkiye'de Mundi Kitap tarafından yayımlandı. Benim Hikâyem'de Michelle Obama, Chicago'nun işçi mahallelerinde geçen çocukluğundan, annelik ve iş hayatının gereklerini dengelemek zorunda kaldığı yöneticilik hayatına ve dünyanın en meşhur adresinde geçen yıllarına kadar kendisini şekillendiren deneyimleri benzersiz bir düşünce zenginliği ve büyüleyici bir anlatımla gün ışığına çıkarıyor.

HAYATINI ANLATTI

Michelle Obama, kitapta küçüklüğünü, ortamdaki tek siyah kadın olmanın nasıl bir his olduğunu ilk kez öğrendiği Princeton Üniversitesi'nin koridorlarını, güçlü bir şirket avukatı olarak çalıştığı camdan iş kulesini, bir yaz sabahı Barack Obama ile tanışma hikayesini, eşinin hızlı siyasi kariyeriyle işi ve ailesi arasındaki dengeyi nasıl kurduğunu, Beyaz Saray'da geçirdikleri sekiz önemli yılı anlatıyor.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2019.04.24 17:45 - Son Güncellenme: 2019.04.24 17:46 - Yasin Yüksel
A