Binali Yıldırım'dan Düzce Belediye Başkanı Özlü'ye tebrik ziyareti

Binali Yıldırım'dan Düzce Belediye Başkanı Özlü'ye tebrik ziyareti

Eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'ye "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

2019.04.24 19:20 - Son Güncellenme: 2019.04.24 19:20 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Binali Yıldırım'dan Düzce Belediye Başkanı Özlü'ye tebrik ziyareti

Yıldırım'ı belediye binası önünde Düzce Valisi Zülkif Dağlı, eşi  Nurgül Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe  Keşir, birim müdürleri ve partililer karşıladı.

Vatandaşlar tarafından belediye önünde sevgi gösterisiyle karşılanan  Yıldırım, daha sonra başkanlık makamına geçerek ziyaretçi defterini imzaladı.

"Kendisinden çok şey öğrendim"

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, konuşmasında, ziyaretten duyduğu  memnuniyeti dile getirdi.

Binali Yıldırım'ın Düzce'ye önemli katkılarda bulunduğunu belirten  Özlü, "Kendisiyle 2 yıla yakın Bakanlar Kurulu'nda birlikte çalışma imkanı  buldum. Birlikte çalışması çok kolay olan bir karaktere sahiptir. İnsanı  rahatlatır. En stresli anlarda bile bir espriyle ortamı yumuşatır. Kendisinden  çok şey öğrendim. Siyasi hayatımda çok önemli bir yeri var." diye konuştu.

Binali Yıldırım ise Özlü'nün yerel kalkınmada Düzce'yi ileri noktalara  taşıyacağına inandığını vurgulayarak, "Kendisiyle 2 yıl aynı kabinede çalıştık.  Bakanlık görevini yürüttü. Kendisinden memnunduk. Görev süresi içerisinde  ülkemizde teknolojinin, sanayinin gelişmesi, yerli ve milli sanayinin kurulması  konusunda çok önemli gayretleri oldu. Düzceliler kendisine büyük destek verdi.  Güven duydu. Bu başarılarını doğduğu, büyüdüğü, ekmeğini yediği, acı tatlı  hatıraları olan memleketinde sürdürmesini diliyorum. Yerel kalkınmada Düzce'nin  daha ileri gidebilmesi adına güzel işlere imza atacaktır." ifadelerini kullandı.

Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, daha sonra Düzce Valisi Zülkif  Dağlı'yı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı hediyelerin verildiği ziyaret, basına kapalı  gerçekleşti.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2019.04.24 19:20 - Son Güncellenme: 2019.04.24 19:20 - HABER MERKEZİ
A