Başkan Kuş vatandaşların sorunlarını dinledi

Başkan Kuş vatandaşların sorunlarını dinledi

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnaf ve vatandaş ziyaretleri esnasında kendisine iletilen sorunları çözüme kavuşturuyor.

2019.04.24 17:55 - Son Güncellenme: 2019.04.24 17:55 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Başkan Kuş vatandaşların sorunlarını dinledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnaf ve vatandaş ziyaretleri esnasında kendisine iletilen sorunları çözmeye devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili Birim amirleriyle birlikte esnaf ziyaretlerine çıkan Başkan Kuş, esnaf tarafından kendisine iletilen sorunların çözümü için gerekli birimlere talimat verdi. Esnaf ve vatandaşlarla iç içe olacağını aktaran Kuş, "Bölgedeki esnafımızın bizlere ilettiği sıkıntıların başında aydınlatma ile ilgili sorun geldi. Belediye Başkan Yardımcımızla birlikte incelemelerde bulunduktan sonra talimatımızı verdik. İnşallah en kısa zaman içinde tarihi çarşının aydınlatma sorununu gidereceğiz. Önceki süreçte büyükşehir ile ilçe belediyesi arasında vatandaşın yönlendirilmesi söz konuydu. Bu ve buna benzer sorunlar da maalesef giderilememiş. Biz talimatımızı verdik. Küçük büyük ayırımı yapmadan vatandaşın sorununu çözeceğimizi belirtmiştik. dolayısıyla kim tarafından yapılacağının önemi yok. İnşallah ilçemizi dolaşıp sıkıntıları tek tek çözüme kavuşturacağız" diye konuştu. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.04.24 17:55 - Son Güncellenme: 2019.04.24 17:55 - HABER MERKEZİ
A