"Zor bir maç olacağını biliyorduk"

"Zor bir maç olacağını biliyorduk"

Beşiktaşlı futbolcu Enzo Roco, LASK Linz maçının ardından yaptığı açıklamada, "İşimize yarayan sonucu alıp, buradan ayrılıyoruz" dedi. Tolgay Arslan da zor bir maç olacağını bildiklerini belirterek, "Bu sonuç bize bir ders oldu" diye konuştu.

2018.08.17 08:50 - Son Güncellenme: 2018.08.17 08:50 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Zor bir maç olacağını biliyorduk"

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında LASK Linz'e 2-1 mağlup olmasına rağmen ilk maçta 1-0 kazandıkları için Play-Off turuna kaldı. Maçın ardından siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Enzo Roco ve Tolgay Arslan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Roco, rakibin evinde oynamanın avantajını kullanacağını bildiklerini ifade ederek, "Öyle de oldu. İşimize yarayan sonucu alıp buradan ayrılıyoruz. Bu ilk maçımdı. Arkadaşlarımı yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum. Daha iyi olmak için çok sıkı çalışacağım" açıklamasında bulundu. 

TOLGAY ARSLAN: BU SONUÇ BİZE BİR DERS OLDU 
Tolgay Arslan ise, iyi bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayarak, "Onları tebrik etmek istiyorum. Bu mağlubiyet bize bir ders oldu. Benim açımdan, Alvaro bana en güzel doğum günü hediyesini verdi. Dediğim gibi bize ders olsun. Yetenek her şey değildir. Karşı takım çok iyi mücadele etti. Savaştı, koştu. İlk dakikadan beri biz buradayız diye görüntü verdiler bize. Sert oynadılar. Bugün şanslı çıktık. Bugün kaza olabilirdi" diye konuştu. 

Play-Off'taki rakipleri Parzitan hakkında da konuşan Arslan, "Bugünden daha kötüsünü inşallah oynamayız. Böyle bir şans bir daha gelmez. Allah yardım etti bize bugün. Zor bir maç olacak. Ama turu geçtik, dik duralım. Sezon daha yeni başladı. Taraftar da merak etmesin" sözlerini sarf etti. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.17 08:50 - Son Güncellenme: 2018.08.17 08:50 - HABER MERKEZİ
A