Zidane'ın paçaları olay oldu!

Zidane'ın paçaları olay oldu!

Real Madrid, Zinedine Zidane'ı teknik direktörlük görevine getirdiğini açıkladı. İkinci kez Real Madrid'in başına geçen Zinedine Zidane, bugün katıldığı imza törenindeki stiliyle dikkat çekti!

2019.03.12 16:36 - Son Güncellenme: 2019.03.12 16:36 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Zidane'ın paçaları olay oldu!

Real Madrid alınan kötü sonuçların ardından Solari ile yollarını ayırıp eski teknik direktörü Zinedin Zidane'ı göreve getirdi. Basın toplantısında gazeteciler karşısına çıkan Zidane'ın açıklamaları kadar giydiği pantolon da toplantıya damgasını vurdu.

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ile 30 Haziran 2022'ye kadar sözleşme imzalayan teknik direktör Zinedine Zidane, Santiago Bernabeu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Zidane, 19 aylık Real Madrid kariyerinde 1 La Liga, 2 Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Süper Kupası, 1 İspanya Süper Kupası ve 1 Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Ancak tüm bu başarı dolu hikayenin yanında Zidane'ın pantolonu da çok konuşuldu. İmza törenine katılırken şık bir blazer ceket giyen Zidane altınaysa kısa ve dar paçalarıyla dikkat çeken bir kot pantolon seçmişti.

Paçaları neredeyse dizlerine kadar kıvrılmış olan Zidane bu ilginç tarzıyla çok konuşuldu. Kimileri ciddi bir törene böyle bir kıyafet seçtiği için Zidane'ı eleştirirken bir kısım hayranı da başarılı teknik direktörü oldukça şık ve karizmatik buldu...

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.03.12 16:36 - Son Güncellenme: 2019.03.12 16:36 - HABER MERKEZİ
A