Zeynep Beşerler, öldüğü filmin devamında konuk oyuncu olacak

Zeynep Beşerler, öldüğü filmin devamında konuk oyuncu olacak

Evlenip anne olan Zeynep Beşerler, beş yıldır setlerden uzaktı.

2017.08.11 08:32 - Son Güncellenme: 2017.08.11 08:32 - Medya
A
Zeynep Beşerler, öldüğü filmin devamında konuk oyuncu olacak

İçine sinen bir projeyle mesleğine dönüş yapmak isteyen Zeynep Beşerler, konuk oyuncu olmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncunun 2009 yılında Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş, Ruhi Sarı, Erdem Akakçe, Duru Bazan ve Timur Acar gibi ünlü isimlerle başrol oynadığı "Türkler Çıldırmış Olmalı" filminin önümüzdeki günlerde ikincisi çekilecek.

Murat Aslan'ın yönettiği Avşar Film imzalı filmin devamı için çalışma takvimleri uyan eski ekipteki oyuncular tekrar bir araya getiriliyor. İlk filmin yıldızlarından dünyaca ünlü perküsyoncu Burhan Öçal'la geçen günlerde yeniden el sıkışıldı.

Filmin ilkinde senaryo gereği ölen Zeynep Beşerler'in yerine ise yeni bir başrol oyuncusu aranıyor. Ancak ilk filmde özel timdeki tek kadın askeri canlandıran Beşerler'in serinin devamındaki bir flashback sahnede konuk oyuncu olarak rol alacağı öğrenildi. Dev bütçeli "Türkler Çıldırmış Olmalı 2"nin konusu bu kez Arabistan'da geçecek.

İlk film ise Afrika'yı anlatmış, ünlü bir Türk işadamını kaçıran Somalili korsanlara karşı Türkiye'den gönderilen özel ekibin maceraları beyazperdeye taşınmıştı.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2017.08.11 08:32 - Son Güncellenme: 2017.08.11 08:32 - Gülcan Tekin
A