Yıldırım'ın Arda ve Mesut hayali

Yıldırım'ın Arda ve Mesut hayali

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın bir hayali var... Mayıs ayında yapılacak olan kongrede Ali Koç'un karşısına çok güçlü şekilde çıkmak. Bu hayalini gerçekleştirmek için alttan alta çalışıyor. "Fenerbahçeliyim" diyen herkesi kullanıyor. Kesenin de ağzını açıyor.

2017.10.13 17:56 - Son Güncellenme: 2017.10.13 17:57 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Yıldırım'ın Arda ve Mesut hayali

Başkan'ın Fenerbahçe'de beraber forma giydirmek istediği isimlerse Arda Turan ve Mesut Özil. Zamanında Adnan Polat'a, "Bana yarım saat ver. Arda'yı Fenerbahçe'de oynamaya ikna edeyim" diyen Aziz Yıldırım, Arda'nın kardeşine kadar herkese pres halinde.

'GEL İSTANBUL'UN KRALI OL'

Başkan Yıldırım'ın ikinci hayali ise Mesut Özil. İstanbul'a her geldiğinde Mesut'u markaja aldıran Başkan, "Ne yapacaksın Londra'da. Bak Fenerbahçe seni bekliyor. Artık gel de İstanbul'un kralı ol. Dilini biliyorsun, yemeğini biliyorsun, hayatını biliyorsun. Yorulmadın mı gurbetten" diye psikolojik baskı kurduruyor. Bunu da yine Fenerbahçeli ünlüler aracılığıyla yapıyor.

ARDA VE MESUT'UN ÇEKİNCELERİ

Arda gelirse, Galatasaray camiasını arkasına almaktan Mesut ise Alman Milli Takımı'na bir daha gidememekten çekiniyor. Başkan ise Arda'ya, Galatasaray'ın vefasızlık yaptığı birçok ismi örnek göstererek cevap veriyor. Ayrıca Tanju'dan, Semih'e, Fatih'ten, Emre'ye kadar tüm örnekleri gösteriyor. Mesut'a ise kendisiyle beraber Şampiyonlar Ligi kadrosu kurulacağı ve Joachim Löw'ün bile kendisini izlemek ve milli takıma almak zorunda kalacağı yine aracılar vasıtasıyla anlatılıyor. Yıldırım, Mayıs'ta yapılacak kongre öncesinde bu iki ismi açıklarsa Ali Koç'un adaylıktan bile çekileceğini hayal ediyor. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.10.13 17:56 - Son Güncellenme: 2017.10.13 17:57 - HABER MERKEZİ
A