Yeni Galaxy Watch modelinin detayları netleşiyor!

Yeni Galaxy Watch modelinin detayları netleşiyor!

Samsung, giyilebilir pazar alanında oldukça önemli bir pazar payına sahip. Akıllı saat pazarında da Apple'ın hemen arkasında, ikinci sırada bulunuyor. Samsung'un akıllı saatleri, rakiplerine göre daha işlevsel ve ergonomik olmasıyla ön plana çıkıyor. Son zamanlarda yeni Galaxy Watch modelinin ismi 'Sport' olarak belirtilmişti. Ancak yeni gelen bilgiler bunun doğru olmadığını gösteriyor. İşte yeni Galaxy Watch modeliyle ilgili yeni detaylar!

2019.02.08 08:38 - Son Güncellenme: 2019.02.08 08:39 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Yeni Galaxy Watch modelinin detayları netleşiyor!

Yeni Galaxy Watch 'Active' olarak adlandırılacak!

Ortaya çıkan bazı yeni bilgiler, Samsung'un yeni akıllı saat modelinin 'Sport' yerine 'Active' olarak adlandırılacağını bizlere aktarıyor. Samsung Galaxy Active, 'pulse' kod adıyla anılsa da, resmi kayıtlarda SM-R500 model numarasıyla biliniyor. Exynos 9110 yonga setinden gücünü alan model, işletim sistemi tarafında Tizen 4.0.0.3 sürümü ile kutudan çıkacak. Galaxy Watch Active modelinde bulunacak ekran, önceki modelle aynı boyut ve çözünürlükte olacak. Yani Active modelinin 360×360 piksel, 1,3 inç ekran boyutuna sahip olacağını söyleyebiliriz.

Bunlarla birlikte yeni Galaxy Watch Active modelinin batarya kapasitesi, önceki modellere göre daha küçük gözüküyor. Sızan bilgiler yeni modelde 230 mAhbatarya olacağını bizlere aktarıyor. Geçen yıl satışa sunulan Watch modeli, 300 mAh bataryaya sahipti. Arada bulunan fark 70 mAh olsa da, söz konusu bir akıllı saat olduğunda önemli etkileri olacaktır.

Gelen sızıntılar Active modelinde dahili bir hoparlör, LTE, nabız ölçer, NFC, GPSözelliklerinin olacağını da belirtti. Samsung'un 20 Şubat tarihinde, Galaxy S10modeliyle birlikte yeni akıllı saatini de tanıtması bekleniyor.

 

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.02.08 08:38 - Son Güncellenme: 2019.02.08 08:39 - HABER MERKEZİ
A