Yeni AirPods ve iPad bu etkinlikte tanıtılmayabilir!

Yeni AirPods ve iPad bu etkinlikte tanıtılmayabilir!

Apple'ın merakla beklenen ürünleri hakkında, bazı yeni gelişmeler bulunuyor. Bazı yeni sızıntılar, Apple'ın yeni AirPods ve iPad üzerinde çalıştığını doğruluyor. Raporlar yeni ürünlerin tanıtımı için 25 Mart tarihindeki etkinliği işaret etse de, bazı önemli kaynaklar bu ürünlerin daha sonraki başka etkinliklerde tanıtılacağını ifade ediyor.

2019.03.15 16:12 - Son Güncellenme: 2019.03.15 16:14 - Teknoloji
A
Yeni AirPods ve iPad bu etkinlikte tanıtılmayabilir!

Yeni AirPods ve iPad WWDC 2019'da tanıtılabilir!

Bazı önemli kaynaklar, Apple'ın 25 Mart tarihinde yapacağı etkinliği yalnızca yeni abonelik servisine ayıracağını belirtiyor. Ancak geçtiğimiz gün yeni etkinliği için afiş yayınlayan Apple, afişte 'Şov Zamanı' sloganına yer vermişti. Bu da yalnızca abonelik servisinin lansmanı için iddialı bir slogan olabilir. Bu nedenle bazı yeni ürünleri görmeyi beklediğimizi söyleyebiliriz.

Bu iddiaların dışında, yeni ürünler hakkında da bazı gelişmeler bulunuyor. DigiTimes, Apple'ın yeni ürünlerinin üretimine başlandığına yönelik bazı bilgileri aktardı. Apple'ın yeni ürünlerini üreten şirketler, parça tedarikleri için adımları atmış bulunuyor.

Apple yaklaşan etkinlikte hangi ürünleri tanıtıp tanıtmayacağına yönelik hiçbir açıklamada bulunmadı. Ancak iddialar doğru ise, yeni ürünleri en geç WWDC2019 etkinliğinde görebiliriz. 3-7 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek etkinlik, aynı zamanda Apple'ın en büyük etkinliklerinden biri olma özelliğini taşıyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.03.15 16:12 - Son Güncellenme: 2019.03.15 16:14 - Kübra Coşar-pasif
A