Yavru köpeği işkence yaparak öldürdü

Yavru köpeği işkence yaparak öldürdü

İsminin E.T olduğu öğrenilen kişi, yoldan geçen yavru bir sokak köpeğini yakaladı. Aldığı alkolün etkisiyle ayakta güçlükle duran E.T., yavru köpeği eliyle havada çevirip, defalarca yere fırlatarak öldürdü.

2018.03.20 13:14 - Son Güncellenme: 2018.03.20 13:15 - Güncel
A
Yavru köpeği işkence yaparak öldürdü
01:51 Yavru köpeği işkence yaparak öldürdü

İLGİLİ VİDEO

Yavru köpeği işkence yaparak öldürdü

Adapazarı'nda alkollü bir kişinin, yakaladığı yavru köpeği defalarca yere fırlatıp, işkence yaparak öldürdüğü anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Önceki gün, Tuzla Mahallesi'nde işyerlerinin bulunduğu bir caddede meydana geldi. İsminin E.T olduğu öğrenilen kişi, yoldan geçen yavru bir sokak köpeğini yakaladı. Aldığı alkolün etkisiyle ayakta güçlükle duran E.T., yavru köpeği eliyle havada çevirip, defalarca yere fırlatarak öldürdü.

ESNAF SOLUĞU EMNİYETTE ALDI

Olayın duyulmasının ardından çevre esnaftan bir kişi, işyerindeki güvenlik kamerasını izledi. Kameraya yansıyan olayı izleyen esnaf, kamera kaydıyla soluğu Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde aldı. Esnaf, şikayet dilekçesi vererek şüphelinin yakalanmasını istedi.

Bölgede çekilen ve sosyal medyada yayınlanan bir görüntüde ise yine aynı kişi olduğu değerlendirilen elinde bira şişesi olan kişinin, kafasından tuttuğu kedi leşini vatandaşlara gösterdiği görüldü.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.03.20 13:14 - Son Güncellenme: 2018.03.20 13:15 - Gülcan Tekin
A