Yasak Elma dizisine hangi ünlü isim konuk olacak?

Yasak Elma dizisine hangi ünlü isim konuk olacak?

FOX'un sevilen dizisine, sürpriz bir isim konuk oluyor.

2019.04.16 09:19 - Son Güncellenme: 2019.04.16 09:19 - Medya
A
Yasak Elma dizisine hangi ünlü isim konuk olacak?

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci'nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek - Zeynep Soyata'nın kaleme aldığı FOX'un 'Yasak Elma' dizisine Haluk Akakçe konuk olacak. Akakçe, ressam olarak karşımıza çıkacak.

Yıldız (Eda Ece), Halit'in (Talat Bulut) senelerdir görüşmediği arkadaşlarını evinde yemekli bir davette ağırlıyor. Yıldız, karı-koca sanat aşığı olan bu çiftin gözünü boyamak için Haluk Akakçe'yi tanıdığını söylüyor. Aracılar vasıtası ile Akakçe'ye bir şekilde ulaşan Yıldız, sanatçının bir tablosunu bozuyor.

Haluk Akakçe, çağdaş sanat dünyasının genç sanatçıları arasında en yaratıcılardan biri olarak kabul edilen bir isimdir. Genç yaşında dünyanın önde gelen çağdaş müzelerinde ve galerilerinde kişisel sergiler açma başarısına ulaşmıştır. Sao Paulo ve Shanghai Bienalleri, New York- New Museums Contemporary çalışmaları; Vogue, Flash Art, Artforum, Art in America dergileri gibi çeşitli uluslararası yayınlara konu olmuştur. Yaşamını İstanbul, Londra ve New York'da sürdürmektedir.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2019.04.16 09:19 - Son Güncellenme: 2019.04.16 09:19 - Gülcan Tekin
A