Xiaomi telefonlar için önemli güncelleme!

Xiaomi telefonlar için önemli güncelleme!

Xiaomi, bir kaç hafta önce POCO F1'de Game Turbo'yu kullanıcıların hizmetine sunarak, CPU ve GPU'nun akıllıca kullanımı ve oyunlar için daha fazla sistem kaynağı kullanımını sağlayan teknoloji için adım atmış oldu. Şirket şimdi, POCO F1 ve diğer bazı telefonlar için yeni bir özellik duyurdu!

2019.04.15 15:41 - Son Güncellenme: 2019.04.15 15:42 - Teknoloji
A
Xiaomi telefonlar için önemli güncelleme!

Xiaomi, POCO F1 ve Redmi serisi telefonlar için önemli güncelleme duyurdu!

Şimdi, yayınlanan son MIUI Global beta güncellemesi ile birlikte Xiaomi, Game Turbo özelliğini ayrı bir uygulama haline getiriyor. Game Turbo uygulaması ayrıca, POCO F1'e özgün bir tasarıma kavuşuyor. Game Turbo'nun etkin olduğu oyunlar, uygulamanın ana sayfasında listelenecek. Bu da kullanıcıların cihaza yüklenen ve uyumlu olan oyunları bulmasını kolaylaştıracak. Bu oyunlar, ana sayfaya eklenecek widget sayesinde kartlar halinde gösterilecek, kullanıcılar karttaki ikonlara tıklayarak oyunu tek bir tık ile açabilecekler.

Xiaomi bunlar haricinde uygulamada vurgu rengini de sarıdan, maviye çevirdi. Kullanıcılar uygulama aracılığıyla belleği temizleyebilir, ekran görüntüleri alabilir ve oynadıkları oyunu anlık olarak videoya kaydedebilirler. Kullanıcılar ayrıca, oyun içinde Wi-Fi, Mobil Veri, Otomatik Parlaklık ve DND'yi açıp kapatabilecekler. Bunların dışında oyun oynarken eş zamanlı olarak WhatsApp ve Dosya Yöneticisi gibi uygulamalar kullanılabilecek.

POCO F1'de güncelleme ile birlikte Turbo modunun menüsü de güncellendi.

Xiaomi, Redmi Note 5 Pro'da dahil olmak üzere bazı Remi cihazlara Game Turbo özelliğini eklemişti, Redmi Note 5 Pro'daki yeni MIUI Global Beta güncellemesi de Game Turbo için değişilikler getirdi. Game Turbo'nun etkin olduğu oyunlar, POCO F1'dekine benzer bir şekilde ana sayfada kartlar halinde gösterilebilecek. Ancak arayüz tasarımı Xiaomi telefonlarda aynı kalacak. Kullanıcılar, oyunda yüzen bir pencerede WhatsApp, Chrome benzeri uygulamaları kullanabilecekler.

Tüm bu özellikler şu an MIUI Global Beta sürümünde mevcut. Gelecekteki güncellemelerde bu özellik tam sürüm özelliğine kavuşacak gibi görünüyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.04.15 15:41 - Son Güncellenme: 2019.04.15 15:42 - Kübra Coşar-pasif
A