Wilma Elles'in son hali görenleri korkuttu!

Wilma Elles'in son hali görenleri korkuttu!

Alman asıllı oyuncu Wilma Elles'in son paylaşımındaki bir deri bir kemik hali şaşırttı. Oyuncunun son hali "Anoreksiya mı oldu?" sorularını akıllara getirdi.

2018.08.17 12:56 - Son Güncellenme: 2018.08.17 12:59 - Magazin
A
Wilma Elles'in son hali görenleri korkuttu!

Kanal D'de ekrana gelen 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı 'Caroline' rolüyle tanınan oyuncu Wilma Elles 2016 yılında ikiz bebeklerini dünyaya getirmişti.

Doğumun ardından hızla kilo vermeye başlayan Wilma Elles'in son görüntüsü takipçilerini korkuttu.

Kemikleri sayılan oyuncunun fotoğrafı yorum yağmuruna tutuldu.

Bazı kullanıcılar ''Acilen kilo almalısın'' uyarısında bulunurken, bazıları ise ''Anoreksiya mı (yeme bozukluğu) oldun?'' diye sordu.

"YENİ SEZONDA DİZİYLE DÖNEBİLİRİM"

Geçen gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Wilma Elles, yeni sezon için "Bir diziyle ekranlara dönebilirim ama imzalar atılmadan konuşmam doğru olmaz. Netleşince tekrar konuşuruz" dedi.

Almanya'dan yeni döndüğünü söyleyen başarılı oyuncu, "Almanya'da bir film projesinde yer aldım. Mike Mitchell gibi Hollywood yıldızı bir oyuncuyla birlikte kamera karşına geçmek benim için çok güzel bir duyguydu, çok kaliteli bir ekiple çalıştık. Amacımız bu filmle Cannes Film Festivali'nden ödülle dönmek" şeklinde konuşmuştu.

ANOREKSİYA NEDİR?

Anoreksiya, yemek yememek, çok az uyumak, buna rağmen çok aktif olmakla beliren psikolojik bozukluk. Bu hastalık genellikle ergenlik döneminde, nadiren de erişkin çağında başlar. Çok genel olarak denebilir ki, aşırı zayıflama tutkunu her bireyde oluşabilir.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.17 12:56 - Son Güncellenme: 2018.08.17 12:59 - Ali Yaşar
A