WhatsApp kullanıcıları için büyük tehdit!

WhatsApp kullanıcıları için büyük tehdit!

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp virüs tehditi altında. Uzun süredir ortaya çıkmayan bir virüs, şimdi yeniden kullanıcıların kişisel bilgilerine gözünü dikmiş durumda.

2019.01.09 14:06 - Son Güncellenme: 2019.01.09 14:09 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
WhatsApp kullanıcıları için büyük tehdit!

Paylaşılan detaylara göre, WhatsApp üzerinden gönderilen mesaj ile birlikte, WhatsApp Gold adlı uygulamaya geçerek daha avantajlı bir şekilde uygulamayı kullanabileceklerini belirten korsanlar, oluşturdukları sahte link ile birlikte, birçok kullanıcının kredi kartı gibi önemli kişisel bilgilerini çaldıkları ortaya çıktı.

WhatsApp yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, WhatsApp ve benzeri uygulamalardan gelen mesajların doğruyu yansıtmadığı ve söz konusu bu mesajlardaki linklere tıklanmaması konusunda bizleri uyardı.

Eğer bu linklere tıklayıp, sahte olan Gold uygulamasını yükleyen Android kullanıcılarının telefonlarına doğal olarak virüs bulaşıyor ve tüm bilgileri sızdırılabiliyor. Siz siz olun WhatsApp'tan bu tip gelen mesajları arkadaşlarınız ile paylaşmayın ve bağlantısı belli olmayan linklere tıklamayın.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.01.09 14:06 - Son Güncellenme: 2019.01.09 14:09 - HABER MERKEZİ
A