Vücuttaki lekelerden kurtulmak mümkün!

Vücuttaki lekelerden kurtulmak mümkün!

Çeşitli sebeplerden dolayı vücutta oluşan lekelerden kurtulmak isteyenler tedavi için Eylül ayını seçiyor. Uzmanlar, güneşin etkisinin az olduğu zamanlarda bu tedavinin çok daha başarılı olacağını söylüyor.

2018.09.01 13:10 - Son Güncellenme: 2018.09.01 13:11 - Sağlık
A
Vücuttaki lekelerden kurtulmak mümkün!

Essplus Akademi Güzellik Uzmanlığı Bölümü Eğitmeni Reyhan Yalgın, ciltte lekelenmelerin çok sayıda faktörden dolayı meydana gelebileceğini aktardı. Yüz bölgesi başta olmak üzere vücudun hemen hemen her yerinde lekelerin görülebileceğini vurgulayan Eğitmen Reyhan Yalgın; "Leke problemleri görüntüde birbirine benzese de sebepleri ve tabiatları çok farklıdır. Leke tedavilerinde en önemli unsur lekenin ve cildin iyi analiz edilmesidir. Leke tedavisinde uygulanan yanlış yöntemler lekenin daha derinleşmesine ve hatta kalıcı duruma gelmesine neden olabilir" dedi.

SONBAHAR EN UYGUN ZAMAN

Lekenin meydana geliş durumuna göre farklı farklı tedavi yöntemlerinin uygulanabileceğini aktaran Reyhan Yalgın; "Cildin durumu uzmanlar tarafından incelenerek ve lekenin geçmişi sorgulanarak hangi uygulamanın yapılacağına karar verilir. Leke tedavileri 1 hafta veya 10 gün aralıklarla uygulanmakla birlikte lekenin durumuna ve cildin hassasiyetine göre seans aralıkları uzayabilir. Leke tedavileri sonbahar itibari ile uygulanmaya başlamasıyla birlikte yaz aylarında da enzim baskılayıcı yöntemlerle leke oluşumuna müdahale edilebilir. Zaten var olan lekelerin derinleşmesi ve genişlemesi engellenebilir" diye konuştu.

Essplus Güzellik Merkezi'nde uygulanan leke tedavileri yöntemleri hakkında da bilgiler veren Yalgın, leke çeşidine göre organik peeling, enzim peeling, snowceel enzim baskılama, PH formula asit tedavileri ve dermapen micro iğneleme yöntemleri ile leke tedavileri yapıldığını kaydetti.

Diğer Sağlık ve Beslenme Haberleri için tıklayın


2018.09.01 13:10 - Son Güncellenme: 2018.09.01 13:11 - Gülcan Tekin
A