Volkan Konak'ın sahne aldığı mekana silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı!

Volkan Konak'ın sahne aldığı mekana silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Volkan Konak Ataşehir'deki barda sahnedeyken, pompalı tüfekle bara gelen İsmail Ç., barın sahibi olan amcası Nazif Ç.'ye, "Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız." diyerek ateş açtı. Saldırının ardından İsmail Ç. ve yanında bulunan Seyfi D. kaçtı. Kaçan 2 kişiyi takip eden Metin Y, Ataşehir Diş Hastanesi önünde, kaçan kişilerle kavgaya tutuştu. Bu sırada Metin Y. silahını ateşleyerek Seyfi D.'yi bacağından vurdu. İsmail Ç. ve Seyfi D.'nin suç kayıtları olduğu ortaya çıktı. Volkan Konak'ın sahne aldığı gecede ünlü şarkıcıyı dinleyenler arasında Ali Ağaoğlu, Emel Müftüoğlu ve Elif Kaya gibi ünlü isimler de vardı. Konak'a sürpriz doğum günü organize eden grup silah sesleri ile neye uğradığını şaşırdı.Yaşanan arbede anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

2018.02.22 07:18 - Son Güncellenme: 2018.02.22 10:22 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Volkan Konak'ın sahne aldığı mekana silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı!
00:51 Volkan Konak'ın sahne aldığı mekana silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı!

İLGİLİ VİDEO

Volkan Konak'ın sahne aldığı mekana silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı!

Edinilen bilgiye göre, İdaremiz Barbaros Mahallesinde bulunan bir gece kulübünde Volkan Konak sahne alırken işyerinin sahibinin akrabası olduğu öğrenilen İ.Ç. 'Vatan hainini sahneye çıkartıyorsunuz' diyerek aracından çıkardığı pompalı tüfek ile mekanın kirişine ataş açtı. Açılan ateş sonrası badygardlar olaya müdahil oldu. Yaşanan arbede sonrası havaya ateş açan İ.Ç. yaralandı. İ.Ç. çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Pompalı ile ateş edilmesi kamerada

Olay sırasında İ.Ç. işyerinin önüne gelir. İşyerinin önünde kısa bir süre bekleyen İ.Ç. yanında getirdiği pompalı ile havaya ateş açar. Silah sesini duyan badygardlar şahsın elinden silahı almak için yanına gelir. 3 defa havaya ateş açan şahıs görevliler tarafından etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen İ.Ç.'nin elinden silah alındı. Mekan önünde yaşanan gerginlik güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Kısa sürede olay yerine gelen polis, M.Y.'yi gözaltına alırken, saldırganlardan ayağından yaralanan Ş.D. ile darp edilen İ.Ç.'yi de hastanede tedavilerinin yapılmasının ardından gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KONAK: OLAYIN BENİMLE ALAKASI YOK

Bar önünde silahlı olayların yaşandığı sırada sahnede şarkı söyleyen Volkan Konak, konunun kendisiyle alakası bulunmadığını söyledi. Volkan Konak, "Ben sahnedeydim haberim bile yok. Böyle bir hadise yaşanmış. Burada birisi havaya ateş açmış gitmiş, bizimle alakası yok. Sahnede şarkı söylüyordum, alkollü olan mekanlarda olur böyle şeyler. Ailemde de çok üzgün, Yaş günümü var yaş günüme devam ediyoruz. Ailece sohbet ediyoruz yaş günümü kutluyoruz." dedi. 

VATAN HAİNLİĞİ BANA YAKIŞMAZ

Muhabirlerin "Size vatan haini deyip ateş açıldığı söyleniyor" sözlerine Konak, "O cümle bana yakışmaz zaten, o yanlış bir haber. Tüm dostlarım burada. Polat Yağcı, Ali Ağaoğlu, Koray Avcı hepsi burada. Ama vatan hainliği cümlesi bize yakışmaz" şeklinde cevap verdi.

SUÇ KAYITLARI ÇIKTI

Kavga sırasında Metin Y., Seyfi D. 'yi bacağından vurarak yaraladı. Polis, İsmail Ç. ve Metin Y.'yi olaylarda kullandıkları silahlarla yakaladı. Seyfi D. hastaneye kaldırıldı. İsmail Ç.'nin 6 adet kasten yaralama ve Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefetten suç kaydı çıkarken, Seyfi D.'nin tehdit ve hakaretten kaydı çıktı.

Polis soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

ALİ AĞAOĞLU DA ORADAYDI

Volkan Konak'ın sahne aldığı gecede ünlü şarkıcıyı dinleyenler arasında Ali Ağaoğlu, Emel Müftüooğlu ve Elif Kaya gibi ünlü isimlerle de vardı. Konak'a sürpriz doğum günü organize eden grup silah sesleri ile neye uğradığını şaşırdı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.02.22 07:18 - Son Güncellenme: 2018.02.22 10:22 - HABER MERKEZİ
A