Vefat eden eşinin 56 yıllık mektubunu buldu, hayatı değişti

Vefat eden eşinin 56 yıllık mektubunu buldu, hayatı değişti

81 yaşındaki Tony Tripani ismindeki bir adamın vefat eden eşinin eşyalarını toplarken bulduğu mektup hayatını değiştirdi. Mektup 56 yıl öncesindendi...

2017.05.20 14:46 - Son Güncellenme: 2017.05.20 14:47 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Vefat eden eşinin 56 yıllık mektubunu buldu, hayatı değişti

50 yıldır evli olduğunuz bir eşinizi kaybetmeniz muhtemelen çok acıdır. Dul kalan eşler kendilerine, "Şimdi onsuz ne yapacağım?" diye sorarlar.

81 yaşındaki Tony Tripani'nin eşi 50 yıllık evliliklerinin ardından hayatını kaybetti. Tony, eşinin kaybı sonrasında mahvoldu. 80 yaşındaydı ve yapayalnızdı.

Eşinin vefatının ardından bulduğu bir mektupla her şey değişti.

Tony'nin eşi kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğinde Tony de eşinin eşyalarını bir kutuya koymaya karar verdi. O sırada dolapta bir mektup buldu. Metro'nun aktardığın göre mektup Britanyalı bir kadın tarafından Tony'ye yazılmış.

Tony mektubu açıp hızla okumaya başladı. Meğerse mektup 56 yıl önce yazılmış. Mektubu yazan kişiyse 20 yaşındayken kız arkadaşı olan Shirley'miş.

Shirley mektubunda sık sık Tony'yi düşünden bahsetmiş. Mektubun sonlarında ise Samuel ismindeki bir çocuklarının olduğunu yazmış.

Tony mektubu okuduktan sonra okuduklarına inanamadı. 60 yılın ardından bir çocuğunun olduğunu öğrenmişti.

Trapani, Fox17'ye "Eşimin bana bunu neden anlatmadığını bilemiyorum. Hep çocuğu olsun istemişti ancak çocuğumuz olmamıştı. Sürekli çabalamıştık" dedi.

Son olarak şunları ekledi:

"Hayatım boyunca yüzünü görmediğim ve haberdar olmadığım bir oğlum varmış. Eşim benden bu mektubu sakladığından durumu şimdi öğrendim" dedi.

Tony, şokun etkisini atlatmasının ardından çocuğunu aramaya başladı.

Facebook sayesinde ise oğlunu buldu. Baba ve oğlu Samuel Childress'ın buluşması son derece duygu yüklü oldu. Samuel, bunca yıldır babasının kendisini istemediğini düşünüyormuş.

81 yaşındaki Tony'nin hayatı bir anda değişti. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2017.05.20 14:46 - Son Güncellenme: 2017.05.20 14:47 - HABER MERKEZİ
A