Van Persie tarihe geçtiği maçın ardından konuştu

Van Persie tarihe geçtiği maçın ardından konuştu

Gröningen karşısında 3-0'lık bir galibiyet elde eden Feyenoord'da oyuna sonradan dahil olan Robin van Persie attığı şık golle alkış aldı.

2018.02.09 17:23 - Son Güncellenme: 2018.02.09 17:23 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Van Persie tarihe geçtiği maçın ardından konuştu

Hollanda Ligi Eredivisie'de son olarak 13 yıl 358 gün önce gol atan deneyimli forvet böylece iki golü arasında en uzun süre olan futbolcu oldu.

Her zaman böyle şeyleri hayal ettiğini belirten Van Persie, "Her günün tadını çıkarıyorum. İdmanları seviyorum. Atmosfer gayet harika. Taraftarlar fantastik. Benim tezahüratımı yaptıklarını duydum. Harikaydı. Şu anda mutluyum ve böyle olunca gerisi otomatik olarak geliyor" dedi. 

Şu anda kendini daha iyi ve güçlü hissettiğini belirten Hollandalı, "Sadece birkaç haftadır idmanlara çıkıyorum. Hala gelişiyorum. Takım olarak olarak da iyi yoldayız. Umarım ben de bir şeyler katabilirim" ifadelerini kullandı. 

Hocasından Van Persie'ye övgüler!

Feyenoord Teknik Direktörü Giovani van Bronckhorst da maçtan sonra yaptığı açıklamada, Robin van Persie'ye övgüler yağdırdı: "Onu izlemek büyük keyif. Onunla uzun zaman beraber oynadım, şimdi de onun teknik direktörlüğünü yapıyorum. Ondan çok memnun olduğumu söylemem gerekir. Bu gol onun nasıl bir futolcu olduğunu çok iyi özetliyor. Klası kalıcı."

Robin van Persie, Gröningen maçının 77. dakikasında oyuna girerken 78'de attığı golle skoru belirledi: 3-0.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.02.09 17:23 - Son Güncellenme: 2018.02.09 17:23 - HABER MERKEZİ
A