Usta oyuncu için kan çağrısında bulundular

Usta oyuncu için kan çağrısında bulundular

Evinde düşüp kalçası kırılan usta oyuncu Ferdi Merter Fosforoğlu'nun sağlık durumunun kötüye gittiği haberinin gelmesinin ardından, Kiralık Aşk oyuncuları usta isim için kan çağrısında bulundu.

2018.08.30 08:50 - Son Güncellenme: 2018.08.30 08:51 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Usta oyuncu için kan çağrısında bulundular

Yaşadığı talihsiz olayın ardından yaklaşık 7 aydır hastanede olan 78 yaşındaki usta oyuncu Ferdi Merter Fosforoğlu için acil kan çağrısında bulunuldu. Kiralık Aşk dizisinde zengin iş adamı rolüyle tanınan usta oyuncuyu, set arkadaşları unutmadı. Barış Arduç ve Onur Büyüktopçu olmak üzere birçok ünlü isim, sosyal medyadan Merter için kan çağrısında bulundu.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Acı Hayat, Kurtlar Vadisi ve son olarak Kiralık Aşk gibi pek çok iddialı projede yer alan Ferdi Merter'in sağlık durumunun kötüye gittiği öğrenildi. Şubat 2018'de evinde düşüp kalçasını kıran ve geçirdiği operasyon sonrası tedavi sürecinde olan usta oyuncu Ferdi Merter'in tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

ÜNLÜ İSİMLER SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DUYURU YAPTILAR
Merter için kan ihtiyacını ilk olarakDevlet Tiyatrosu sanatçısı Boğaçhan Sözmen kendi sosyal medya hesabından duyurdu. Duyuruyu gören ünlü isimler usta sanatçı için sosyal medya hesaplarından takipçilerine duyurdu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.30 08:50 - Son Güncellenme: 2018.08.30 08:51 - HABER MERKEZİ
A