Uşak'ın ilk kadın valisi göreve başladı

Uşak'ın ilk kadın valisi göreve başladı

Valiler Kararnamesi ile Uşak Valiliği'ne atanan Funda Kocabıyık göreve başladı.

2018.11.05 16:24 - Son Güncellenme: 2018.11.05 16:25 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Uşak'ın ilk kadın valisi göreve başladı

Kentin ilk kadın valisi olan Kocabıyık için valilik önünde karşılama  töreni düzenlendi. Kocabıyık törende polis mangasını selamladı, protokol üyeleri  ile tek tek tokalaştı.

Funda Kocabıyık, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Uşak Valisi olarak göreve başlamanın gurur ve heyecanını yaşadığını belirtti.

Kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a  şükranlarını ifade eden Vali Kocabıyık şunları kaydetti: 

"Kadim bir şehir olan Uşak'a ve kıymetli Uşaklı kardeşlerime hizmet  edecek olmanın kıvancını ve heyecanını yaşıyorum. Bu şehre hizmet etmek,  şehrimizi ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha da kalkındırabilmek için mesai  mefhumu gözetmeksizin hep birlikte çalışacağız. Eğitim, öğretimde, sağlıkta,  ulaştırmada, şehircilikte, sosyal yardımlarda devletimiz tarafından  gerçekleştirilen reform niteliğindeki çalışmalardan, ortaya konulan imkanlardan  herkesin faydalanabilmesini, hiç kimsenin kimsesiz ve sahipsiz kalmamasını  hedefliyorum. Kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini sağlamak birinci  önceliğimizdir. Kamu hizmetlerini etkin, verimli ve süratli bir şekilde sunarken  hukuka bağlı kalacağım. Bize güvenenleri mahçup etmemek için tüm bilgi ve  tecrübemle, var gücümle çalışacağım."

Kenti tanıdığını, Uşak'ın turizm potansiyelinin gelişmesi için özel  çaba harcayacağını dile getiren Kocabıyık, kadın istihdamının artırılmasını de  hedeflediğini söyledi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.11.05 16:24 - Son Güncellenme: 2018.11.05 16:25 - HABER MERKEZİ
A