Ünlü şarkıcıyı yağmur bile durduramadı!

Ünlü şarkıcıyı yağmur bile durduramadı!

Kendine has tarzı ve yenilikçi yorumuyla son yıllara damgasını vuran Koray Avcı, kariyerinin ilk Harbiye Açık Hava Konserini Poll Production organizasyonuyla, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında gerçekleştirdi.

2018.09.06 14:36 - Son Güncellenme: 2018.09.06 14:37 - Magazin
A
Ünlü şarkıcıyı yağmur bile durduramadı!

Kendi şarkılarının yanı sıra Türk Müziği'nin unutulmaz eserlerini de seslendiren Avcı, yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. Müziğin her tarzını sahnesine taşıyan Koray Avcı, seyirciyi adeta mest etti. İlk Harbiye konserinde Açık Hava'yı hınca hınç dolduran sanatçı, şarkılarını yağmur altında binlerce seveni ile beraber seslendirdi. Yağan şiddetli yağmura rağmen, seyircinin isteği ve ısrarı üzerine Koray Avcı, konserini yarım saat daha uzattı.

HARBİYE'DE 5 BİN KİŞİLİK PARTİ!

İlk yarının bitimine doğru 'Hep şarkı mı söyleyeceğiz' diyerek Machine Launchpad'in başına geçen Koray Avcı, dinleyicilere dünya müziğinden örnekler çaldı ve Açık Hava'yı bir anda 5 bin kişilik bir parti alanına dönüştürdü. Performansın sonunda ise, sahnesine başarılı rapçi Summer Cem'i davet etti. Ünlü rapçi dünya listelerinde üst sıralarda yer alan şarkısı 'Tamam Tamam'ı seslendirdi ve başarılı rapçiye tüm dinleyiciler hep bir ağızdan eşlik etti. 

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koray Avcı, 'Bu zamana kadar söylediğim şarkıların tamamı burası! Çünkü burada ciddi bir ruh var ve ben o ruhu yaşıyorum. Bütün sanatçıların, usta isimlerin konser verdiği bu mekanda onların ruhunu taşıyıp burada konser yapacağım. Çok heyecanlıyım, hatta ilk kez kendimi bu kadar heyecanlı hissediyorum. 2-3 gün önce 60 bin kişiye konser verdim, bu kadar heyecanlanmadım. Hep aynı heyecan var ama bu başka bir şey. Ellerim titriyor, gözlerim dolu dolu... Çok istiyordum burada sahne almayı ama bunun için bir çalışma yapmamıştım. Doğru zaman çok önemliydi.' diye konuştu.

KORAY AVCI ÇOCUKLARI DA UNUTMADI!

Çocuklara karşı hassasiyeti ile bilinen Koray Avcı, bu konserinde de çocukları unutmadı. Avcı, Mardin Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi'nden gelen çocukları sahnesinde ağırladı. Çocuklar, Koray Avcı'ya çiçek takdim ederek sanatçıyı Mardin'e davet ettiler.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.09.06 14:36 - Son Güncellenme: 2018.09.06 14:37 - Gülcan Tekin
A