Ünlü markanın yeni yüzü Gal Gadot'tan şaşırtan hata

Ünlü markanın yeni yüzü Gal Gadot'tan şaşırtan hata

Wonder Woman ile büyük beğeni toplayan Gal Gadot, Huawei'in yeni reklam yüzü oldu. Ünlü oyuncunun Twitter hesabı üzerinden paylaştığı tanıtımda yaptığı hata ise dikkatli gözlerden kaçmadı!

2018.04.26 08:41 - Son Güncellenme: 2018.04.26 08:44 - Teknoloji
A
Ünlü markanın yeni yüzü Gal Gadot'tan şaşırtan hata

Son yıllarda Batman v Superman: Dawn of Justice, Wonder Woman ve Justice League ile izleyici karşısına çıkan Gal Gadot pek çok farklı reklamda karşımıza çıkmaya başladı. Bunlardan biri de Huawei oldu. Giderek ün kazanan oyuncu Huawei Mate 1o Pro ve Huawei P20 Pro'nun tanıtımlarında boy gösteriyor. Son olarak Huawei Mate 1o Pro için hazırlanmış yeni bir tanıtım filmini kendi Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Fakat bu paylaşımı yaparken iPhone kullanmış olması dikkatlerden kaçmadı.

Gal Gadot'un takipçileri tarafından fark edilen bu hata yukarıdaki görselde net bir şekilde ortaya çıkıyor. Kullanılan uygulamanın bölümünde "Twitter for iPhone" yazıyor. Söylemeye hiç gerek olmasa da, teknoloji devinin Android işletim sistemini kullandığını hatırlayınca hatanın ne kadar büyük olduğu anlaşılıyor. Gal Gadot'un 24 Nisan tarihli paylaşımı ise hala Twitter hesabında yer alıyor. Bu hatanın ne zaman fark edileceği, fark edilmesinden sonra neler yapılacağı ise büyük merak konusu. 

Daha önce pek çok yıldızın bu tarz hatalar yapmasına şahit olsak da, Gadot'un hatası Android ve iPhone arasındaki mücadeleyi daha da kızıştıracak gibi görünüyor. 

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.04.26 08:41 - Son Güncellenme: 2018.04.26 08:44 - Kübra Coşar-pasif
A