Ünlü işadamı ile kardeşi birbirine girdi!

Ünlü işadamı ile kardeşi birbirine girdi!

Türkiye Jokey Kulübü ve Galatasaray'ın eski yöneticisi Osman Hattat'a açılan boşanma davasının ardından Best FM'in sahibi Emrah Hattat da ağabeyi hakkında iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Ortak tanıdıkları bir kadının telefonundan ağabeyi Osman Hattat'ın ağır hakaret içeren mesajlar gönderdiğini iddia eden Emrah Hattat savcılığa suç duyurusunda da bulundu. Mahkeme, Osman Hattat'ın 2 ay süreyle kardeşi Emrah Hattat'a şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama, küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, ev eşyalarına zarar vermemesine karar verdi.

2017.12.11 11:32 - Son Güncellenme: 2017.12.11 14:05 - Güncel
A
Ünlü işadamı ile kardeşi birbirine girdi!

İddiaya göre Emrah Hattat'ın cep telefonuna 27 Eylül'de  ağabeyi Osman Hattat'la ortak tanıdıkları Güler Ç.'nin  telefonundan ağır hakaret ve tehdit içerikli bir mesaj geldi. Mesajda Emrah ve Osman Hattat'ın dışında diğer kardeşleriyle ilgili "kardeşim, yeğenlerim" gibi sözler geçiyordu.

Watsapp mesajının bazı bölümlerinde, "lan şerefsizler ailesinin reisi, aşağılık, pislik, sümük, hayatın insanları dolandırmakla geçti, benim o..pulara yedirdiğim para seninkinin yanında salataya soğan olmaz p..venk, senin neyini kıskanacağım, maymun suratını mı selvi fidan boyunu mu, sahtekar, şimdi bu paraları senin ..... alacağım haberin ola, sen ne yaptın yıllardır milleti dolandırmaktan başka, senin kime ne faydan oldu lan gavat, aşağılık yaratık"  gibi  cümleler vardı.

MESAJI AĞABEYİNİN GÖNDERDİĞİNİ ÖĞRENDİ

Emrah Hattat mesajın kimden geldiğini öğrenmek için Güler Ç.'yi aradı ve "Az önce o mesajı Osman Bey attı değil mi?" diye sordu. Güler Ç. de, "Evet efendim. Osman Hattat bana bir mesaj atacağım okumadan Emrah Hattat'a gönderip siler misin? dedi. Ben de tamam dedim. Okumadan mesajı size gönderdim ve sildim" diye cevap verdi. Mesajla ilgili ağabeyi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Emrah Hattat'ın avukatı, 6 ay süreyle müvekkili lehinde korunma kararı verilmesin istedi.

Mahkeme, 2 ay süreyle Osman Hattat'ın kardeşi Emrah Hattat'a, şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, eşyalarına zarar vermemesine karar verdi. Mahkeme ayrıca karara uymadığı takdirde Osman Hattat'a zorlama hapsi uygulanacağının da ihtarına karar verdi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.12.11 11:32 - Son Güncellenme: 2017.12.11 14:05 - Gülcan Tekin
A