Ünal: Yerel seçimlere dönük AK Parti çalışmaları hızla sürdürüyor

Ünal: Yerel seçimlere dönük AK Parti çalışmaları hızla sürdürüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "2019 Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlere dönük AK Parti çalışmaları hızla sürdürülüyor." dedi.

2018.08.21 20:16 - Son Güncellenme: 2018.08.21 20:17 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Ünal: Yerel seçimlere dönük AK Parti çalışmaları hızla sürdürüyor

Ünal, Elbistan Kaymakamlığınca Hükümet Konağı bahçesinde  gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı.

Bayramlaşma programının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan  Ünal, AK Parti'nin yerel seçimlere yönelik çalışmalarına başladığını söyledi. Son Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında yerel seçimlerle ilgili  alınan kararın hızla uygulandığını belirten Ünal, şunları kaydetti:

"Yerel Yönetimler Başkanlığımız bizim hem aday kriterlerinin  belirlenmesi hem de hangi bir ilde durumumuz nedir gibi bununla ilgili  çalışmaların sürdürülmesi, Ar-Ge Başkanlığımızla beraber illerde bu çalışmaların  yürütülmesi ve son yaptığımız MYK toplantımızda bununla ilgili aldığımız kararlar  şimdi hızla uygulanıyor. Eylül ayı içerisinde Yerel Yönetimler Başkanlığı, Seçim  İşleri Başkanlığı, Ar-Ge Başkanlığı ve Tanıtım ve Medya Başkanlığı bir çalışma  ile beraber inşallah Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza gerekli sunumlarımızı  yapacağız. 2019 Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlere dönük AK Parti  çalışmaları hızla sürdürülüyor."

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2018.08.21 20:16 - Son Güncellenme: 2018.08.21 20:17 - HABER MERKEZİ
A