Ünal: Yeni yönetim sistemimiz ülkemize hayırlı olsun

Ünal: Yeni yönetim sistemimiz ülkemize hayırlı olsun

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, seçim sisteminin güvenilir olduğunu belirterek, "Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.

2018.06.24 21:14 - Son Güncellenme: 2018.06.24 21:23 - Siyaset
A
Ünal: Yeni yönetim sistemimiz ülkemize hayırlı olsun

Ünal, "Son yılların en güvenli seçimlerinden birini yaşadık" dedi. 'Türkiye bir hukuk devleti' diyen Ünal, "Bazı kurumlarımızın bizzat hedef alınarak tehdit edilmesi ve kurumların görevlilerinin herhangi bir şekilde cevap hakkının olmadığı bilinerek açık şekilde tehdit edilmeleri unutulmamalıdır ki bu tahriki yapan siyasilerin ve adayların sorumluluğudur" diye konuştu.

İşte Ünal'ın açıklamaları...

Bugün Türkiye demokrasi şöleni yaşadı. Seçimler demokrasinin düğünüdür. Bugün 59 milyon seçmen sandık başına gitti. yüzde 87 katılım oranı oldu. Son dönemlerin en güvenli seçimlerinden birini yaşadık. Ülkemize milletimize hayırlı olsun.

Büyük bir demokrasi olgunluğu içinde bugün seçimlerimiz yaşandı. Her sandığın başında bütün siyasi partilerin müşahitleri varken, bütün siyasi partiler sonuçları beraberce takip ediyorlar. Türkiye bir hukuk devleti. Bazı kurumlarımızın hedef alınarak tehdit edilmesi, bu kurumların cevap hakkı olmadığı bilinerek tehdit edilmeleri, kendi tabanlarının tahrik edilmesi..

AK Parti hükümeti iktidar olmanın sorumluluğuyla davranmakta kullanılan oylar AK Parti hükümetinin teminatı altındadır.

Bazı siyasi parti ve adayları uyarıyorum. Daha seçimler başlamadan oluşturulan itibarsızlaştırmanın sonuçları ülkemiz için yaralayıcı sonuçlar doğurabilir. Özellikle AA'nın hedefe konularak tehdit edilmesi kabul edilebilir bir şey değil. AA temsilcileri sandık başkanlarından ıslak imzalı tutanakları alıyor ve giriyor. Kurumlar üzerinden oluşturulan ağır tahrik kabul edilebilir değil. Sonuçları hep birlikte takip ediyoruz. Sonuçlar daha netleşmeden AA üzerinden YSK üzerinden oluşturulan manipülasyon kabul edilebilir değil.

Siyasetçiler oylarını kullandı!

İLGİLİ GALERİ

Siyasetçiler oylarını kullandı!

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2018.06.24 21:14 - Son Güncellenme: 2018.06.24 21:23 - Gülcan Tekin
A