Ünal Taşçı: 'Gençlerimizi ileriye taşımak istiyoruz.'

Ünal Taşçı: 'Gençlerimizi ileriye taşımak istiyoruz.'

G.Manisaspor Teknik Direktörü Ünal Taşçı, 6-1 kaybettikleri Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

2018.04.15 18:32 - Son Güncellenme: 2018.04.15 18:33 - Spor
A
Ünal Taşçı: 'Gençlerimizi ileriye taşımak istiyoruz.'

Taşçı, "Bugünkü maçımıza tıpkı geçen hafta Adana Demirspor maçında olduğunu gibi çok coşkulu, istekli ve arzulu başladık. Tabii ki gençlerimizin tecrübesizliğinden fiziki yetersizliğinden dolayı maçın sonuna kadar maçın coşkusunu devam ettiremiyoruz. Bizim eksiğimiz bu. Bizim asıl amacımız Manisaspor'u bu sıkıntılı döneminde teknik heyetimiz ve yönetim ile birlikte bu genç futbolcularımızı gelecek yıllara taşımak durumundayız. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ama birinci hedefimiz oyuncularımızı geleceğe taşımak. 2000 doğumlu bir kalecimizle oynuyoruz. Çok başarılı bence. Maçın başında bize göre son derece nizami olan golümüz verilse ve sonrasında 2-0'ı bulmuş olsak belki maçı kazanabilirdik. Çok daha keyifli bir maç olacağından hiç kuşkumuz yoktu. Biz gollerde veya skorlarda değiliz. Futbolcularımızın mücadelesinden dolayı onları kutluyorum. Takımımızda Hüseyin Tok ve Akın ağabeylik yapıyorlar. Onlara da sonsuz teşekkür ediyoruz. Ligin geri kalan sürecinden de en iyi şekilde skorlar alıp gençlerimizi ileriye taşımak istiyoruz" dedi. 

"Egolarımızı ne olur bir tarafa bırakalım" 

G.Manisaspor için şehre çağrıda bulunan Taşçı, "Buradan Manisa halkına, Manisa'nın önderlerine, duayenlerine bir çağrı yapmak istiyorum. Egolar bir kenara bırakırlarsa, egosuz bir hale gelirsek siyasetinden, sporuna, bürokrasinden iş çevrelerine her kesimi kastediyorum. Ben buraya sıfır egoyla gelerek, bu işleri hak eden bir hocamızı öne sürmüşüm. 'Bana bir fırsat doğmuştur. Ön plana çıkayım' gibi bir durumum olmamıştır. Ali hocamız, Egemen hocamız gayet güzel takımı idare ediyor. Tüm kente mesaj veriyoruz. Birleşelim, egolarımızı ne olur bir tarafa bırakalım. Çünkü bir tane Manisaspor var. Başka Manisaspor yok. Bütün kulüpleri seviyoruz, başarılarını sonsuz istiyoruz ancak Manisaspor yok olursa bir daha hiç kimsenin gözyaşı dökme şansı olmaz" dedi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.04.15 18:32 - Son Güncellenme: 2018.04.15 18:33 - Ali Yaşar
A