'Umut Işığım' dizisinin kadrosu açıklandı

'Umut Işığım' dizisinin kadrosu açıklandı

Yeni sezonda seyirciyle buluşacak 'Umut Işığım' dizisinin kadrosu açıklandı. Başrollerini Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer'in oynacağı yapım, hikayesiyle çok konuşulacak

2018.08.17 08:47 - Son Güncellenme: 2018.08.17 08:48 - Medya - HABER MERKEZİ
A
'Umut Işığım' dizisinin kadrosu açıklandı

Kanal D'de ekrana gelmeye hazırlanan, MF Yapım imzalı 'Umut Işığım' için hazırlıklar başladı. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı dizinin  oyuncu kadrosu da belli oldu.

Tolgahan Sayışman, başrolü Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer'le paylaşacak. Ekibe, aralarında Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer ve Nihan Büyükağaç'ın da bulunduğu geniş bir kadro eşlik edecek.

Senaryosuyla izleyenleri derinden etkileyecek dizinin hikayesiyse şöyle: Derya (Töre) ve Elif'in (Subaşı) bir tesadüfle keşisen hayatları, beklenmedik olayların yaşanmasına yol açar. Askerlikten malulen emekli edilmesinin ardından Köyceğiz'e yerleşen Yılmaz (Sayışman), hayata tutunmak için Elif'le evlenir. Çocuk sahibi olamayan çiftin yaşamı, dalgaların kıyıya getirdiği bir bebek sayesinde yön değiştirir.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.08.17 08:47 - Son Güncellenme: 2018.08.17 08:48 - HABER MERKEZİ
A