Uludağ tatili; Sosyetenin gözdesi, garibanın hayali! (ÖZEL HABER)

Uludağ tatili; Sosyetenin gözdesi, garibanın hayali! (ÖZEL HABER)

Beyaz Cennet'te kar kalınlığı 30 cm olurken pistlerde kayağa uygun hale geldi. Ancak asgari ücretlinin cüzdanı Uludağ'da tatil yapmaya uygun olmadığı anlaşıldı. Sosyete için kış tatilinin vazgeçilmezi olan Uludağ, bu sebepten dolayı garibanın hayali oldu.

2018.12.13 09:50 - Son Güncellenme: 2018.12.13 09:55 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Uludağ tatili; Sosyetenin gözdesi, garibanın hayali! (ÖZEL HABER)
02:09 Uludağ'da tatil, sosyetenin gözdesi garibanın hayali! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Uludağ'da tatil, sosyetenin gözdesi garibanın hayali! (ÖZEL HABER)

HABER: BURCU SEKMEN KAMERA: SEFA BALABAN

Haftasonu tatilini Uludağ'da geçirmek isteyenler dikkat ! 2 kişilik haftasonu konaklama fiyatları bin 500 liradan başlıyor. Mevcut tatil fiyatları ve rezervazyonlar hakkında Bursa'da Bugün'e konuşan Turizmci Burçin Gülaltı özellikle Uludağ'ın Araplar başta olmak üzere Ortadoğu'nun gözdesi olduğuna dikkat çekerek, "Aslında kış otelleri için özellikle Uludağ oldukça popüler zaten İstanbul'dan gelen misafirler yüksek oranda bölgeyi dolduruyorlar.

Onun haricinde Orta Doğu pazarı çok canlı Uludağ'da buda yine fiyatlara yansıyor. Aralık ayında iki gece konaklama ile ortalama bir tesiste tatil yapacak iki kişilik bir misafirin ücreti bin 500 liradan başlıyor. Tabi ki Türkiye'de turizm sektörünün gelişmesi ve devam etmesi açısından gelen talepten ve onlar euro, dolar üzerinden ödeme yaptığından fiyatlar bizim için yükselirken onlara uyguna gelmiş oluyor.

Diğer yandan yabancı turistler tatile bizlerden daha fazla vakit ayırıyorlar.Bu durumda yerli misafirlere günübirlik Uludağ keyfi kalıyor" diye konuştu.

Yaz tatili için elinizi çabuk tutun

Kur artışları nedeniyle tatil fiyatlarında ciddi değişimler yaşandığına dikkat çeken Burçin Gülaltı, "2018 yaz sezonunu aslında güzel kapattık sayılır fakat fiyatlar epey arttı. Yaz tatili düşünenler için şuan en uygun zaman, yüzde 50'ye varan erken rezarvasyon dönemi başladı. Misafirlerimizin elini çabuk tutmasında fayda var. Bu sene geçen seneye göre daha zor geçecek, daha zor yer bulunacak, fiyatlar daha da yükselecek" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.13 09:50 - Son Güncellenme: 2018.12.13 09:55 - HABER MERKEZİ
A