Twitter yeni masaüstü arayüzünü test ediyor!

Twitter yeni masaüstü arayüzünü test ediyor!

Twitter bazı kullanıcılarının masaüstü arayüzünde bazı farklılıklar deniyor. Twitter yeni tasarlanmış arayüz tasarımıyla daha basit, daha sade bir görünüme kavuşuyor.

2019.04.24 11:51 - Son Güncellenme: 2019.04.24 11:52 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Twitter yeni masaüstü arayüzünü test ediyor!

Twitter yeni arayüz tasarımı ile neler sunuyor?

Twitter'ın yeni masaüstü arayüz tasarımında üç yerine iki ayrı sütun yer alıyor. Arayüzün sol tarafından zaman çizelgesi bulunurken sağ tarafında ise, trendolan bazı konular hakkındaki içerikler yer alıyor.

Yeni arayüz, bunun yanı sıra birçok yeni özellik daha sunuyor. Bu özellikler sayesinde masaüstü Twitter deneyimizinizde de gece modunu kullanabileceksiniz ve metin boyutunu rahatlıkla ayarlayabileceksiniz. Ayrıca görmek istediğiniz twit'lerin sırasını da kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bunu son twit'ler olarak ya da başta popüler twit'ler olmak üzere iki farklı şekilde seçebiliyorsunuz.

Bu masaüstü arayüz güncellenmesinin kısa bir süre içerisinde tüm Twitter kullanıcılarına ulaşması bekleniyor. Tabi bu konu hakkında Twitter'dan henüz bir resmi bilgi gelmiş değil. Belki de sevilmemesi durumunda bu arayüz güncellemesi tamamen geri çekilecek.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.04.24 11:51 - Son Güncellenme: 2019.04.24 11:52 - HABER MERKEZİ
A