Twitter'dan Trump uyarısı: Hesabı kapatılabilir!

Twitter'dan Trump uyarısı: Hesabı kapatılabilir!

Tüm kararlarını Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla duyuran ABD Başkanı Donald Trump'ın sert ifadeler tercih etmesini eleştirenler Trump'ın sosyal medya hesabının kapatılmasını istedi. Twitter, kurallara uymadığı takdirde Trump'ın hesabının da kapatılabileceği uyarısında bulundu

2018.09.07 08:50 - Son Güncellenme: 2018.09.07 08:51 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Twitter'dan Trump uyarısı: Hesabı kapatılabilir!

Gerek ABD, gerek dış politika konularında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ABD Başkanı Donald Trump,Twitter'dan yaptığı tepki çeken açıklamaları, görevden aldığı isimleri duyurması, siyasilere taktığı lakaplar, ABD medyasına eleştirileri nedeniyle kullanıcılar tarafından eleştirilerle karşılaşıyor. 

Bir dönem Twitter'da kendisini eleştirenleri engellemesiyle bilinen ABD Başkanı, daha sonra seçilmiş bir lider ve hükümetin temsilcisi olduğu vurgulanarak ayrı görüşten oldukları gerekçesiyle vatandaşların dışlanamayacağı vurgusuyla, hesapları engellememesi yönünde uyarıyla karşılaşmıştı.

Sosyal medya kullanıcılarından gelen 'Trump'ın Twitter hesabı kapatılsın' çağrılarına, Twitter'ın hukuk biriminin başında bulunan Vijaya Gadde, Twitter'ın kurallarına uymaması halinde ABD Başkanı Donald Trump'ın da hesabının kapatılabileceği yönünde açıklama getirdi. Twitter daha önce ırkçılık ve şiddet içeren hesapların yanı sıra şiddete teşvik eden hesapların bazılarını kapatmıştı.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2018.09.07 08:50 - Son Güncellenme: 2018.09.07 08:51 - HABER MERKEZİ
A