TV'de yeni dönem resmen başlayacak!

TV'de yeni dönem resmen başlayacak!

Star'ın yeni dizisiyle birlikte ekranda Pazartesi akşamı yeniden şekilleniyor. Kanal D'nin dizisi 'İsimsizler'in yakın rakibi hangi kahramanlık dizisi olacak?

2017.03.28 11:51 - Son Güncellenme: 2017.03.28 11:52 - Medya - HABER MERKEZİ
A
TV'de yeni dönem resmen başlayacak!

Star TV'nin merakla beklenen dizisi Söz, 3 Nisan Pazartesi günü ekran macerasına başlayacak. Aynı dakikalarda karşısındaki rakibi Kanal D'nin dün başlayan dizisi 'İsimsizler' olacak. İkisinin de ortak noktası 'kahramanlık' dizileri olmaları; vatan, millet sevgisine vurgu yapmaları. Kısacası Söz'ün başlamasıyla dizilerde yeni dönem resmen başlayacak. Bu arada bir diğer kahtamanlık dizisi, FOX'un 'Bordo Bereliler'in öyküsünün anlatıldığı 'Savaşçı' dizisini yayınlamasına da çok az kaldı. Daha günü belli değil ancak pazartesi akşamına ekrana getirmesi kuvvetle muhtemel.

Gelelim, haftaya pazartesi Star'da başlayacak Sö'ün detaylarına: Televizyon dünyasının iki başarılı ismi Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapım şirketlerinin birleşmesi ile oluşan TIMS&B'nin ilk projesi 'Söz'. Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler. Zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan Kıdemli Üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını ise; Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Atakan Arslan, Mehmet Ali Karakuş canlandırıyor.

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2017.03.28 11:51 - Son Güncellenme: 2017.03.28 11:52 - HABER MERKEZİ
A