Türk modelden bekaret çıkışı

Türk modelden bekaret çıkışı

Zerrin Özer'in "Genç kızlar evlenene kadar bakire kalmalı" şeklindeki çıkışını yorumlayan Gizem Özdilli, "Benim gibi 45 yaşına kadar bekar kalırsa kötü olur" dedi.

2018.04.22 14:24 - Son Güncellenme: 2018.04.22 14:25 - Magazin
A
Türk modelden bekaret çıkışı

Bir dönem podyumların aranılan modellerinden olan, şimdilerde sağlıklı yaşamla ilgili üçüncü kitabını yazan Gizem Özdilli, çarpıcı açıklamalar yaptı.

BEKARET ÇIKIŞI

Geçtiğimiz günlerde Zerrin Özer "Genç kızlar evlenene kadar bakire kalmalı" şeklindeki çıkışını yorumlayan Gizem Özdilli, "Zerrin Hanıma büyük saygım var. Belli bir yaş aralığına kadar onunla aynı fikirdeyim. Ama benim gibi 45 yaşına kadar bekar kalırsa kötü tabii" ifadesini kullandı.

"ERKEKLER KIZMASINLAR AMA..."

"Hayatında özel biri var mı?" sorunu da yanıtlayan Özdilli, "2,5 yıldır sevgilim yok. Birkaç yıl önce bir takipçimin yaptığı tespit kendimle yüzleşmemi sağladı. 'En adamdan daha adamsın. Hangi adam sana yanaşsın?' dedi. Haklıydı! Erkeklere güvenmiyorum. Ben hepsinden daha sözünün eriyim. Kendime uygun birini bulamıyorum. Tanışıyoruz, sonra diyorum ki, 'Yok bununla olmaz.' E, öyle hissedince de flört etmeye, magazine düşmeye bile değmiyor. Sonra çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyormuşsun gibi bir algı oluşuyor. Erkekler bana kızmasınlar ama büyük yalancılar. Korkunç yalan söylüyorlar" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.04.22 14:24 - Son Güncellenme: 2018.04.22 14:25 - Aysın Komitgan
A