Türk futboluna örnek oluyoruz

Türk futboluna örnek oluyoruz

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'e çok iyi bir başlangıç yaptıklarını ve istikrarlı yapılarıyla Türk futboluna örnek bir takım olduklarını söyledi.

2018.08.27 15:17 - Son Güncellenme: 2018.08.27 15:17 - Spor
A
Türk futboluna örnek oluyoruz

Hasan Hilmi Öksüz, Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'u 3-0 yenerek 3'te 3 yaptıklarını hatırlatarak, "Hocamızla üçüncü sezonumuzu geçiriyoruz. Rüştünü ispat etmiş, istikrarlı bir hocamız var. Düzgün, karakteri yerinde, her türlü anlayışı futbola uygun bir insanla çalışıyoruz" dedi.

Kadrolarını 3 sezondur büyük ölçüde koruduklarını aktaran Öksüz, şöyle konuştu: "Kadromuzu üç sezondur koruyarak gidiyoruz. Bunun avantajları da var tabii. İyi futbolumuz ve iyi kadroyla beraber istediğimiz sonuçları alıyoruz. İnşallah bundan sonra da devam eder. Çok para harcayan değil, minimum seviyelerde, en az para harcayan takımlardan biri Kasımpaşa. Çok hesaplı gidiyor, çok uygun fiyatlara oyuncu alıyoruz. Bu durum aslında Türk futboluna örnek bir takım olduğumuzu gösteriyor. Disiplini, anlayışı bozmadan ve fazla para harcamadan iyi bir kadro ile bu işler yapılabiliyor. Bunun herkese örnek olması gerekiyor. Başkan Turgay Ciner'in bizzat kendi kesesinden harcayarak yaptığı kadro bu. İnşallah bu şekilde devam ederiz."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.27 15:17 - Son Güncellenme: 2018.08.27 15:17 - Burcu Kahraman
A