TSK PKK'ya nefes aldırmıyor!

TSK PKK'ya nefes aldırmıyor!

Kars'ın Kağızman ilçesinde, dün 2 teröristin etkisiz hale getirildiği terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 1 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.

2018.08.15 20:29 - Son Güncellenme: 2018.08.15 20:29 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
TSK PKK'ya nefes aldırmıyor!

Valilikten yapılan açıklamada, güvenlik güçlerince Kağızman ilçesi  Çemçe kırsalı Hisli Mağara bölgesindeki terörle mücadele kapsamında yapılan  operasyonda 1 teröristin daha etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Güvenlik güçlerimizce bölgede yapılan arama tarama  faaliyetlerinde bölücü terör örgüt mensubu ile sıcak temas sağlanmış ve bir  terörist daha etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede yapılan arama tarama  faaliyetlerinde sığınaklarda ele geçirilen yaşam malzemeleri imha edilmiştir."  ifadesi kullanıldı.

Terörle mücadelenin devam edileceği vurgulanan açıklamada, şunlar  kaydedildi:

"Terörle mücadelemiz vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin  temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında son BTÖ mensubu etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecektir."

Kağızman ilçesi Çemçe kırsalı Hisli Mağara bölgesinde dün yapılan iç  güvenlik operasyonları kapsamında İnsansız Hava Aracı (İHA) takibi sonucu tespit  edilen 2 terörist düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirilmişti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.08.15 20:29 - Son Güncellenme: 2018.08.15 20:29 - HABER MERKEZİ
A