Trump: Tim Apple' gaf değil zaman ve kelime tasarrufu

Trump: Tim Apple' gaf değil zaman ve kelime tasarrufu

ABD Başkanı Donald Trump, teknoloji devi Apple CEO'su Tim Cook'a 'Tim Apple' diye seslenmesinin gaf olmadığını savundu. Trump, durumu 'zaman ve kelime tasarrufu' diye açıkladı.

2019.03.12 12:21 - Son Güncellenme: 2019.03.12 12:22 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Trump: Tim Apple' gaf değil zaman ve kelime tasarrufu

Konuyla ilgili Twitter'dan bir açıklama yapan Trump, "İş dünyası yöneticileriyle yakın zamanda yapılan yuvarlak masa toplantısında Apple'dan Tim Cook'u resmi bir şekilde tanıttıktan uzun bir süre sonra, çabucak Tim+Apple diye seslendim, bu zaman ve kelime tasarrufunun kolay bir yoluydu" dedi. 

Durumla ilgili 'aşağılayan yalan haberlerin' hemen yayıldığını belirten Trump, "Bu da bir diğer kötü Trump hikâyesi haline dönüştü" ifadelerini kullandı.

​COOK, TWITTER PROFİLİNİ DEĞİŞTİRDİ

Beyaz Saray'daki Amerikan İşgücü Politikası Danışma Kurulu toplantısında Trump'ın Tim Cook'a yanlışlıkla 'Tim Apple' diye seslenmesi sosyal medyada alay konusu olmuştu. Trump'ın daha önce yaptığı benzer hataları hatırlatan kullanıcılar "Kulübe hoş geldin Tim" yorumu yapmıştı.

Cook da bu olay sonrası Twitter profilinde isminin yanına Apple simgesi koyarak kullanıcı adını 'Tim Apple' şeklinde değiştirmişti.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2019.03.12 12:21 - Son Güncellenme: 2019.03.12 12:22 - HABER MERKEZİ
A