Trump, Bezos'u 'Palyaço Bozo'luğa mahkum etti

Trump, Bezos'u 'Palyaço Bozo'luğa mahkum etti

Trump'ı Washington Post üzerinden hedef alan Amazon patronu Jeff Bezos, evlilik dışı ilişkisinin Trump'ın yakın arkadaşının dergisine kapak olmasının ardından, rekor boşanma tazminatı ödemeye hazırlanıyor. Keyfi yerine gelen Trump'ın dünyanın en zengin adamına 'Palyaço Bozo'ya atıfla taktığı 'Jeff Bozo' lakabı da sosyal medyada genel kabul gördü.

2019.01.14 16:53 - Son Güncellenme: 2019.01.14 16:53 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Trump, Bezos'u 'Palyaço Bozo'luğa mahkum etti

Dünyanın en değerli firması konumundaki Amazon'un patronu Jeff Bezos ile 25 yıllık eşi MacKenzie Bezos'un hayatlarını resmen ayıracağı açıklandı. Evlilik dışı ilişkileri medyaya malzeme olan Bezos'un Amazon'a çok emeği geçmiş MacKenzie'ye gelmiş geçmiş en büyük boşanma tazminatını ödemesi bekleniyor.

Bir yandan Bezos'un sahibi olduğu ABD'nin en prestijli gazetelerinden Washington Post'un Başkan Donald Trump'ı hedef alan haberlerinin ardı arkası kesilmezken, diğer yandan Bezos ile eski TV sunucusu Lauren Sanchez'in aşkını ortaya çıkaran fotoğrafların Trump'ın yakın arkadaşı David Pecker'ın CEO'su olduğu National Enquirer (NE) dergisinde yayımlanması dikkat çekti.

Enquirer, ilişkiden, Sanchez'in Bezos'un kendisine gönderdiği özel mesajları ilişkilerinin kanıtı olarak arkadaşlarına göndermesiyle ortaya çıktı. Zira Sanchez'in bir arkadaşı, Bezos'un 'yasak aşk mesajlarını' Enquirer'a verdi. 2018'in ikinci yarısını çiftin izini sürmekle geçiren Enquirer muhabirleri, 2019'da bombayı patlattı. Ardından Amazon patronunun, 'akılsızlığı' yüzünden Sanchez'e çok kızgın olduğu iddiaları da patlak verdi. 

Bezos'tan intikam alıp almadığı tartışılan Trump ise hızını alamayıp Amazon'un patronuyla alenen dalga geçti.

Dünyanın en zengin adamını Amerikan televizyonlarının 1940'ların sonundan 2000'lerin başına dek vaçgeçilmez karakterlerinden olan 'Palyaço Bozo'ya benzeten Trump, şu mesajı paylaştı:

"Jeff Bozo'nun anladığım kadarıyla kendisinin lobici gazetesi Amazon Washington Post'tan çok daha doğru habercilik yapan bir rakibi tarafından alaşağı edildiği haberini almaktan nasıl üzüldüm. Umarım gazete tez zamanda daha iyi ve daha sorumlu ellere geçer."

​ABD Başkanı sıfatına rağmen düşman bellediklerine tuhaf isimler taktığı için genelde eleştirilen Trump, bu kez 'Bozo' yakıştırmasıyla kendisinden nefret edenlerin çoğunluğunu da güldürmeyi başardı.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2019.01.14 16:53 - Son Güncellenme: 2019.01.14 16:53 - HABER MERKEZİ
A