Trabzonspor'un Ünal komutanı

Trabzonspor'un Ünal komutanı

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "Taraftarlarımız şuna emin olsunlar, biz doğru yoldayız. Başarılı ve iyi bir Trabzonsporlu olan teknik patronumuz var. Ünal hocamız elindeki kısıtlı imkanları hiç dert etmeden, mevcudu en iyi şekilde değerlendiren ve sahada savaşan bir takım inşa etmek için tesislerde yatıp kalkan bir komutan gibi." dedi.

2018.09.06 12:26 - Son Güncellenme: 2018.09.06 12:29 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Trabzonspor'un Ünal komutanı

Zeyyat Kafkas, 4-0 galip geldikleri Galatasaray maçında 3 puandan çok daha fazlasının olduğunu belirtti.

Rakipleri karşısında ihtiyaçları olan bir galibiyet elde ettiklerini aktaran Kafkas, şunları söyledi: "Kulübümüzün bu zor döneminde camiamızın takıma sahip çıkması, sahiplenmesi ve taraftarlarımızın inanılmaz katkısı sonucunda sahada canla başla mücadele veren, kazanmak isteyen futbolcularımız ve onları yöneten teknik kadromuz vardı. Çok ilginçtir ki maçtan sadece 4 gün önce imza atan oyuncumuz dahi, sanki aylardır bu takımın parçasıymış görüntüsü verebiliyorsa burada en büyük tebriği Ünal Karaman hocamız hak etmiş demektir." 

TARAFTARA MESAJ

Kafkas, bordo-mavili taraftarların her koşulda ve sonuçta kulübe, takıma sahip çıkmaya devam etmesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti: "Biz yönetim olarak ilk gün verdiğimiz söz gereği her konuyu camiamızla, tüm gerçekliğiyle paylaşıyoruz ve buna devam edeceğiz.Taraftarlarımız şuna emin olsunlar, biz doğru yoldayız. Başarılı ve iyi bir Trabzonsporlu olan teknik patronumuz var. Ünal hocamız elindeki kısıtlı imkanları hiç dert etmeden, mevcudu en iyi şekilde değerlendiren ve sahada savaşan bir takım inşa etmek için tesislerde yatıp kalkan bir komutan gibi"

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.06 12:26 - Son Güncellenme: 2018.09.06 12:29 - HABER MERKEZİ
A