Trabzonspor hakem hatalarına isyan etti

Trabzonspor hakem hatalarına isyan etti

Beşiktaş, Başakşehir ve son olarak Galatasaray maçında yaşanan hakem skandalları Trabzonspor'u çileden çıkardı. Karadeniz ekibi, çalınan puanları nedeniyle zirve yarışından uzaklaşırken, MHK'ye "Adaletli istiyoruz" çağrısı yaptı.

2019.02.12 09:06 - Son Güncellenme: 2019.02.12 09:07 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Trabzonspor hakem hatalarına isyan etti

BÜYÜK MAÇLARDA EZİLİYORLAR

BU sezon özellikle zirveyi yakından ilgilendiren maçlarda hakemler tarafından doğranan Trabzonspor, isyan bayrağını açtı... Ligin ilk yarısında oynan Beşiktaş maçında hakem Halil Umut Meler'in 7 yanlış kararı sonrasında Vodafone Park'ta galibiyeti kaçıran Bordo-Mavililer, ikinci yarının ilk karşılaşması olan Başakşehir mücadelesinde de aynı hakem tarafından doğranmış ve saha içi triosu tam 11 yanlış kararla Karadeniz ekibinin sahadan puansız ayrılmasına neden olmuştu.

TRABZON'A OPERASYON VAR

YAŞANANLAR daha dün gibi hatırlanırken, Pazar akşamı oynanan G. Saray derbisinde de hakem skandalı baş gösterdi... Karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk, VAR'a bakmasına rağmen Trabzonspor'un yüzde yüzlük bir penaltısını vermedi ve G.Saraylı Diagne'yi oyundan atamadı. Maçın sonucuna direkt etki edecek bu kararlar, Bordo-Mavili camianın sabrını taşıdı. Hakemlerin Trabzonspor'u doğramasının ardından camiada ve taraftarlarda tek ses yükseldi: "Trabzonspor'a operasyon yapılıyor."

MHK'DEN CEVAP BEKLENİYOR

TRABZONSPOR Başkanı Ahmet Ağaoğlu başta olmak üzere kulüp genel sekreteri Ömer Sağıroğlu ve Bordo-Mavili yöneticiler yaptıkları açıklamalar ile tepkilerini sert bir sesle dile getirdi. Başkan Ağaoğlu, "Ayrımcılık değil, adalet istiyoruz" diyerek Merkez Hakem Kurulu'na açıklama yapma çağrısında bulundu. Ömer Sağıroğlu ise G.Saray maçında kendilerine dayatılan bir tiyatro izlediklerini dile getirdi ve "Türk futbolunu adaletten ve hakkaniyetten mahrum bıraktılar" diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.02.12 09:06 - Son Güncellenme: 2019.02.12 09:07 - HABER MERKEZİ
A