Tolga Karel eski eşinin iddialarına cevap verdi

Tolga Karel eski eşinin iddialarına cevap verdi

Tolga Karel'in eski eşi Gunay Musayeva, dün katıldığı canlı yayında "Oğlumu tek başıma büyütüyorum Tolga, hiç aramadı" demişti. Musayeva'nın açıklamalarına cevap veren Karel, ise iddialarıyla adeta kan dondurdu.

2019.05.16 18:05 - Son Güncellenme: 2019.05.16 18:07 - Magazin
A
Tolga Karel eski eşinin iddialarına cevap verdi

Model Gunay Musayeva, dün Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Eski eşi Tolga Karel'in 3'üncü kez baba olacağını öğrenmesinin ardından açıklama yapan Musayeva, "Beş yıl içinde sadece bin TL yatırdı, oğluyla da görüşmüyor" dedi. Musayeva'nın açıklamalarına Tolga Karel'den de yanıt gecikmedi.

"BENİ ÖLDÜRTME TEŞEBBÜSÜ"

2. Sayfa sunucularının ulaştığı Tolga Karel ise eski eşinin iddialarına şu sözlerle cevap verdi: "Beni öldürtme teşebbüsü için azmettirdiği adamın yakalanıp ceza evine atıldığını anlattı mı size? Ya da 'Bir tek şartla boşanırım beni Türk vatandaşı yaparsan' deyip 1 yıl sırf bu yüzden beklediğini? Evimi kiraya verdiğimde kiracının beni arayıp 'Tolga bey evde büyüler bulduk' dedi. Daha hangi birini anlatayım? Bu söylediklerimin hepsinin ispatı var.

"O KADINDAN KURTULDUĞUM İÇİN ŞÜKÜR EDİYORUM"

Şu mübarek ayda namaz kılıyorum Rabbim'e şükür ediyorum beni böyle bir kadından kurtardığı için. Benim için o bir ölü. Oğlum benim oğlum ama gün gelir o da gerçekleri bildiğinde onun yanında bir dakika kalmaz. Bu kadar söyleyeceklerim. Zamanı geldiğinde Cihangir doğru yolu görecek eminim. O gün gelinceye kadar sabırla bekleyeceğim"

"TOLGA NAFAKA ÖDEMİYOR"

Gunay Musayeva, canlı yayında eski eşi hakkında şunları söylemişti: "Tolga nafakasını ödemiyor. Galiba iki aylık nafaka yatırdı, ondan sonra da hiç yatırmadı. Beş yıl içinde sadece bin TL yatırdı başka da nafaka ücreti almadım. Önceden pedagoglar babasının görmesini istiyordu, bir dönem gösterdik ama sonra alıştı zaten yokluğuna. 5 yılda çok ama çok az gördü babasını. Ben Tolga'nın üçüncü kez baba olacağını şimdi bu programda öğrendim. Ne diyeyim; inşallah onlara daha iyi baba olur. Ben oğlum Cihangir'in hem annesi hem babası oldum.

"OĞLUMU HİÇ ARAMADI"

Tolga oğlumu hiç aramadı. Belki doğum gününde arar diye düşünüyordum ama o zaman bile aramadı. Instagram'dan takip ediyor. Ben de artık oğlumla ilgili paylaşım yapmıyorum çok fazla. Tolga'nın anne babası da bu süreçte hiç ilgilenmedi, arayıp sormadı. Oğlumu tek başıma büyütüyorum. Zor günler yaşadık, iyiyiz artık çok şükür.

"BABALAR GÜNÜNDE OKULA GÖNDERMİYORUM"

Oğlum babası hakkında kimseden negatif bir şey duymadı, konuşturtmadım kimseyi... Büyüyünce görüşür mü, görüşmez mi bilmiyorum. Oğlumu özel günlerde okula göndermiyorum. Mesela Babalar Günü, aile günlerinde falan... Çocuk yaparken Tolga Karel'in bu noktaya gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Evlattan nasıl vazgeçer insan? Beni aramayıp sorabilirsin ama çocuğunu aramaman... Tolga'ya karşı hiçbir şey hissetmiyorum. İçimde ona karşı hiçbir şey yok. Teşekkür ediyorum kendisine Cihangir gibi bir evladım oldu."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.05.16 18:05 - Son Güncellenme: 2019.05.16 18:07 - Yasin Yüksel
A