Timsah Ümraniye'yi yağmurla geçti

Timsah Ümraniye'yi yağmurla geçti

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da sürdüren Bursaspor, 4'ncü hazırlık karşılaşmasında Ümraniyespor'la karşılaştı.

2018.07.24 21:55 - Son Güncellenme: 2018.07.24 22:16 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Timsah Ümraniye'yi yağmurla geçti

Afyon kampının ikinci etap çalışmalarına devam eden Yeşil Beyazlılar, hazırlık maçlarına devam ediyor. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Timsah, Spor Toto 1'nci Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile mücadele etti.

RAKİBİNİ BUNALTTI

Afyon Zafer Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Teknik Direktör Samet Aybaba, genç isimlere şans verdi. Muhammed Emin, Okan, Onur, Ozan Can, Emirhan gibi isimler ilk 11'de yer aldı. İstekli bir görüntü çizen Yeşil Beyazlılar, maçın ilk dakikasından itibaren rakibini baskı altında tuttu ve rahat pozisyon üretme şansı tanımadı.  İlk yarıda iki takım da gol fırsatı yakalayamadı.

GOL YAĞMURU BAŞLADI

İkinci yarıda iki takımda oyuncu değişiklikleriyle başladı. Rakip kale önünde etkin bir görüntü çizen Bursaspor, 53'ncü dakikada üstünlüğü ele geçirdi. Aziz Behich'in sol kanattan etkili ortasına kafayı vuran Kubilay Kanatsızkuş, Timsah'ı 1-0 öne geçirdi. Genç oyuncu, 54'ncü dakikada ise yüzde 100'lük golü kaçırdı ve topu kaleciye nişanladı. Mücadelenin 65'nci dakikasında Bursaspor'un Brezilyalı savunmacısı kaleciye geri pas vermek isterken büyük bir hata yaptı ve Ümraniyespor Fuat ile eşitliği yakaladı. Çabuk toparlanan Bursaspor, Kubilay'ın ceza sahası içinde düşürülmesiyle kazandığı penaltıyı Yusuf'la gole çevirdi ve takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. Öte yandan ikinci yarının başlama düdüğüyle birlikte sağanak yağmur etkisini gösterdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca Bursaspor mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.07.24 21:55 - Son Güncellenme: 2018.07.24 22:16 - HABER MERKEZİ
A